Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
DIOR Logo
DIOR

DIOR - J’adore

(19)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

De iconische parfum van J’adore Dior

Een goede parfum is tijdloos. Dat bewijst het merk Dior met de parfum J’adore Dior. Ontwikkeld in 1999 en nog altijd is de geur razend populair. Bent u ook zo gek op de iconische J’adore Dior-parfum? Of bent u nog niet bekend met de parfum van J’adore? In beide gevallen nodigen we u uit om het assortiment te ontdekken bij Douglas!

J’adore eau de parfum of eau de toilette?

De succesvolle parfum van J’adore Dior is bij Douglas te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Zo is J'adore eau de parfum de klassieke variant met een sterke geurintensiteit. Houdt u meer van een mildere geur? Dan raden we de frisse eau de toilette aan. Wat u ook kiest, de parfum van J’adore kunt u dragen op ieder moment. Natuurlijk is het fijn om lekker te ruiken tijdens een avondje uit, maar de parfum van J’adore misstaat ook niet op een reguliere werkdag. Iedere dag kan immers wel wat J’adore Dior gebruiken!

J’adore Dior-parfum bij Douglas

Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u koopt uw nieuwe parfum van J’adore Dior voordelig bij Douglas. Kom eens langs in een van de winkels of kies ervoor om online te winkelen in de webshop. Bovendien trakteren we u bij aankoop van een J’adore Dior-parfum op twee gratis samples. Dit is een leuke manier om ook andere geuren te proberen. We hopen u snel te zien bij Douglas!