Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

Diesel

(16)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

De heerlijke geur van Diesel parfum

Diesel is stoer, sexy en soms zelfs een tikkeltje provocerend. Het is een merk voor levensgenieters en mensen die niet bang zijn om hun eigen 'ik' te laten zien. Deze mix van elementen komt u ook tegen in de lijn met Diesel parfum. De Italianen hebben heerlijke geuren ontwikkeld voor hem en voor haar. Leuk om te geven én om te krijgen.

Brandstof voor het leven

Het mode- en lifestylelabel Diesel werd in 1978 opgericht door Renzo Rosso. De Italiaanse ontwerper had meteen een duidelijk visie voor ogen: hij wilde een merk creëren dat stond voor passie, individualiteit en zelfexpressie. Diesel werd bij het grote publiek bekend door de uitgebreide collectie jeans. Maar Rosso wilde meer. In 1996 bracht hij daarom het eerste Diesel parfum op de markt. De parfumlijn heeft diezelfde stoere, individualistische stijl die we al van het merk gewend waren. Namen als Only the Brave en Fuel for Life zeggen genoeg. Deze geuren zijn krachtig, ze voelen bijna als brandstof voor het leven. Diezelfde kracht komt terug in de flacons die Diesel gebruikt. Een gebalde vuist die staat voor moed en zelfbewustzijn of een geslepen hart waarmee aantrekkingskracht en verlangen wordt gesymboliseerd: met deze bijzondere flacons gaat het merk voor de totaalbeleving. Diesel is echt een 'way of life'.

Pure mannelijkheid en vrouwelijkheid

Diesel heeft zowel Eau de Parfum als Eau de Toilette voor dames en heren. In de herenlijn worden geurnoten verwerkt zoals tabak, amberhout en patchouli. Dit is pure mannelijkheid. De Diesel parfums voor vrouwen zijn wat lichter. Zo zitten er in het bekende Lovedose bijvoorbeeld noten van mandarijn, jasmijn, gardenia en steranijs. Fuel for Life Femme heeft juist weer een spannende combinatie van zwarte bessen en een vleugje jasmijn. Dit maakt iedere vrouw onweerstaanbaar. Diesel voegt regelmatig nieuwe geuren toe aan de parfumcollectie. Hierdoor kunt u uzelf of een ander dus blijven verrassen!