Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Clinique

Clinique CC Creams: voor de perfecte teint

Welke vrouw is er niet op zoek naar een crème die niet alleen uw huid voedt, maar ook voor een egale teint zorgt? Een crème die dankzij de combinatie van een perfecte dekking, kleurpallet en textuur ervoor zorgt dat uw huid eruit ziet alsof ze tien jaar jonger is, zonder dat u er veel voor moet doen. De Clinique CC Cream heeft alles in huis om die droom te laten uitkomen. Dankzij de colour correcting formule ziet uw huid er egaal, gezond en jonger uit.

De hele dag de perfecte teint

Clinique weet als geen ander producten te ontwikkelen die zowel mooi als kwalitatief goed zijn. De Clinique CC Cream blijft zonder enig probleem de hele dag mooi op uw gezicht zitten. Een niet te onderschatten kenmerk, want u wilt er natuurlijk van 's morgens tot 's avonds op uw best uitzien. Naast het langdurige effect van de Clinique CC Cream is er ook het weldoordachte aanbod aan kleurtinten. Vanzelfsprekend heeft niet iedereen dezelfde huidskleur en om een CC cream volledig tot haar recht te laten komen, is het belangrijk de juiste kleur te kiezen. Om dit te doen, gaat u op zoek naar de kleur die het dichtst aansluit bij uw natuurlijke teint. Hierbij kunt u kiezen tussen een zeer lichte kleurtint, een gemiddelde en een ietwat donkerdere tint. Indien u tussen twee kleuren in zit, is het mogelijk om ze met elkaar te mengen zodat u de ideale kleurtint krijgt.

Een gezonde uitstraling met CC Cream

Een gezonde uitstraling zorgt ervoor dat u zich goed voelt. Clinique CC Cream brengt exact dat effect met zich mee. En dat is niet zonder reden. Behalve een kleurcorrectie, heeft de crème van Clinique ook huidverstevigende bestanddelen die een weldaad zijn voor uw gezicht. Bovendien wordt elk product uitvoerig getest zodat u geen risico loopt op een allergische reactie. Uw huid voelt soepel en zacht aan en ziet er fantastisch uit. De CC cream kan apart worden aangebracht, of indien u dat wenst, worden gecombineerd met een subtiele foundation of verzorgende dagcrème.