Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

CHI

(53)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

CHI shampoo: de hele dag door uw haar in topconditie

De uitspraak “als je haar maar goed zit”, bestaat niet voor niets. Goed verzorgd haar is belangrijk voor iedereen. Een vol glanzend kapsel is een afspiegeling van uw totale gezondheid. Bovendien is uw haar het visitekaartje van uw gezicht. Wanneer u veel tijd en aandacht aan uw make-up en de verzorging van uw gezichtshuid besteedt, is een aantrekkelijk verzorgd kapsel de ultieme finishing touch. Met een CHI shampoo, een CHI stijltang en andere haarverzorgende producten van dit topmerk, kiest u voor een ideale combinatie om uw haar er mooi en gezond uit te laten zien. Bij Douglas vindt u de beste shampoos, een stijltang en accessoires van Cosmetica specialist CHI waarmee u uitstekend uit de voeten kunt als het om complete haarverzorging gaat. De natuurzuivere producten van CHI staan al bijna 40 jaar garant voor een natuurlijk evenwicht tussen lichaam en geest.

Altijd fraai gestyled haar met een CHI stijltang

CHI heeft een sterk assortiment verzorgende producten voor uw haar. U kunt hierbij denken aan onder andere CHI shampoo zoals Real Straight met een voedende formule en een krachtige reinigende werking. Ook de Pure Hydration, de Super Volume en Rastage Dry Shampoo van het merk zijn uitstekende verzorgende en reinigende middelen waarmee droog en futloos haar voorgoed tot het verleden behoort. Zeker wanneer u na het wassen van uw haar gebruik maakt van de Aqua Charge conditioner van CHI. Aansluitend kunt u uw kapsel perfect in een door u gewenst model brengen met een CHI stijltang zoals de CHI Limited Edition Iron stijltang en de CHI G2 Hairstyling Iron. Deze kwalitatief zeer goede en functionele producten met keramische warmte-elementen zorgen ervoor dat het in het haar aanwezige vocht behouden blijft waardoor een glanzend en zacht resultaat gewaarborgd is.

CHI: voor een geslaagde combinatie voor prachtig haar en een stijlvol kapsel

Als u de CHI shampoo en conditioner in combinatie met de CHI stijltang gebruikt, zult u ervaren dat het eenvoudig is om prachtig haar en een stijlvol kapsel te creëren. U kunt deze artikelen en andere verzorgende producten van CHI eenvoudig bestellen in de Douglas online-shop.