Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Carolina Herrera

(22)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Carolina Herrera geuren bij Douglas

De Carolina Herrera geuren zijn veelzijdig en verrassend. In het assortiment vindt u diverse namen terug, maar de bekendste geur is wellicht 212 Eau de Toilette. Deze is zowel voor dames als voor heren beschikbaar. Voor de dames bijvoorbeeld in de vorm van 212 VIP rosé en voor de heren is er de geur 212 NYC. Carolina Herrera geuren staan symbool voor exclusieve, luxueuse, verfijnde en elegante geuren. Haar eerste geur, Carolina Eau de Parfum, creëerde ze samen met Antonio Puig in 1988. De bekende 212 en 212 Men lijn ontwikkelde ze samen met haar dochter Carolina in de jaren 90.

De persoon achter het merk

Carolina Herrera is een modeontwerpster uit Venezuela. Ze staat bekend om haar uitgesproken eigen stijl en heeft bijvoorbeeld de garderobe van de 'First Ladies' uit Amerika verzorgd, zoals Michelle Obama en Jacqueline Kennedy Onassis. Ze werd geboren in 1939 en trouwde op haar 18e met een landeigenaar. Het huwelijk liep op de klippen. In 1968 hertrouwde ze met een Spaanse markies. Haar carrière begon in 1965 en haar mode sloeg aan bij haar kennissen uit de beroemde kringen. In 1980 startte ze haar eigen bedrijf op. Eind jaren 80 voegde Carolina Herrera geuren toe aan haar assortiment.

Verras uzelf of een ander

Bent u al bekend met de Carolina Herrera geuren of wilt u deze nog ontdekken? Bij Douglas vindt u allerlei geuren van dit merk. Natuurlijk kunt u niet alleen uzelf met deze exquise geuren verrassen. Ook uw partner, vriend, vriendin, vader of moeder zal blij zijn met de bijzondere geur. Uiteraard is het ook mogelijk om de geur te combineren met een ander verzorgingsproduct, zoals make-up, of een mooie verzorgingsset.