Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

CK One voor iedereen met smaak

CK One is één van de bekendste productlijnen van het Amerikaanse modemerk Calvin Klein die halverwege de jaren 90 werd gelanceerd. Deze unisex-serie is zowel voor mannen als vrouwen en bestaat uit Eau de Toilette, deodorant, showergel en bodylotion. U herkent de exclusieve verpakkingen altijd aan het herkenbare logo dat bestaat uit de letters CK. De Eaux de Toilettes zijn verkrijgbaar in verschillende maten zoals 50ml, 100ml en 200ml. Alle producten uit deze lijn staan bekend om hun frisse en toegankelijke geuren.

CK One: Exclusief en limited

De collectie van CK One bestaat ten eerste uit Eau de Toilette met een frisse geur die geschikt is voor beide seksen. Elke Eau de Toilette van Calvin Klein is exclusief, maar er worden ook regelmatig limited editions uitgegeven die beperkt verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de limited Gold-versie met een houtachtige geurnoot. Daarnaast misstaat het prachtige design van het flesje ook zeker niet in uw badkamer. De douchegels uit deze productlijn hebben niet alleen een lekkere en fruitige geur, ze zijn tevens voorzien van verzorgende eigenschappen. Een deodorant is voor dagelijks gebruik en dat begrijpt Calvin Klein als geen ander. De universele geur van een CK deodorant is dan ook geschikt voor elk moment, zowel op werkdagen als in het weekend.

CK One bij Douglas

Houdt u van modieuze geuren en verzorgingsproducten die niet per se uw mannelijkheid of vrouwelijkheid benadrukken? Dan is de unisex productlijn CK One de perfecte keuze. In de Douglas online-shop kunt u terecht voor de unisex bodylotions, showergels en geuren van Calvin Klein. U kunt ze natuurlijk voor uzelf kopen, maar het is ook een geweldig cadeau voor uw partner, familie of vrienden op speciale gelegenheden. Bekijk het volledige online aanbod van Douglas.