Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
💜 Women's Day: Shop nu met 20%* op ALLES! 💜
Kies tot 3 gratis cadeaus: € 60,- =🎁 & € 100,- = 🎁🎁 € 130,- = 🎁🎁🎁**

Boho Green Make-Up

(46)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Boho natuurlijke make-up

Ontdek Boho Green Make-Up, het populaire ECO-make-up merk. Green style, happy life, lucky planet.

Boho cosmetics haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin de flower power generatie ervoor pleitte dat mensen meer in eenheid moesten gaan leven met de natuur. De stijl wordt verder gekenmerkt door kleurrijke patronen, bloemen in het haar en vrijheid-blijheid. Sprekende kleuren die het allermooiste uit jezelf naar boven halen is dan ook waar het van oorsprong Franse merk voor staat, samen met de duurzaamheid die altijd in gedachten wordt gehouden bij de ontwikkeling van de Boho cosmetica. Het merk werd opgericht door twee professionals met als uitgangspunt dat cosmetica betaalbaar moest zijn, en dus toegankelijk. Het idee dat duurzame producten op biologische basis altijd duur zijn, wilden zij uit de weg ruimen. Het moest anders kunnen, maar absoluut zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de producten.

Boho natuurlijke make-up is duurzaam

Door het aanschaffen van een Boho product draagt u ook bij aan duurzaamheid; één procent wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en bovendien draagt u bij aan de herbebossing in Frankrijk. Dat is dus een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om u nog mooier te maken, en wanneer u uzelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! Uiteraard worden de producten niet op dieren getest.

Boho natuurlijke make-up: assortiment en ingrediënten

De Boho producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en er worden geen parabenen (chemische conserveringsmiddelen) of siliconen gebruikt. Siliconen vullen oneffenheden in uw huid op waardoor deze er tijdelijk gladder uitziet, maar uiteindelijk kunnen ze een negatieve invloed hebben op de conditie van uw huid. Niet alleen bij de ontwikkeling van de producten zelf is rekening gehouden met het milieu, ook bij het ontwerp van de verpakking. De producten worden namelijk zonder doosje geleverd, en alle verpakkingen zelf zijn recyclebaar. Wat opvalt is dat de verpakkingen van Boho kleiner zijn dan u wellicht gewend bent, dit heeft te maken met het feit dat er alleen maar de hoognodige materialen zijn gebruikt. Het assortiment van Boho natuurlijke make-up bestaat uit make-up in alle kleurnuances die u maar bedenken kunt. Het is zeer uitgebreid, dus voor elke stijl, stemming en gelegenheid is er wel wat te vinden. Veel productkleuren lenen zich uitstekend om in combinatie met elkaar te gebruiken, denk aan poeders in dezelfde kleurnuances als (compact) foundations, maar ook lippotloden die mooi te gebruiken zijn met bijpassende lipsticks en lipglossen. Verder vindt u accessoires waarmee u de cosmetica makkelijk en feilloos kunt aanbrengen. Laat u verrassen door de kleurrijke wereld van Boho natuurlijke make-up. Welke kleuren draagt u vandaag? De nagellakken van Boho zijn verrijkt met 67,5% tot 73,5% natuurlijke ingredienten, zodat ze zacht zijn voor uw nagels en ze dus niet alleen van een prachtige, glanzende kleur voorzien, maar tegelijkertijd ook verzorgen. De formule is sneldrogend en bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen. De 10-Free nagellaken van Boho zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutylphthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen, colophony rosin en benzophenone-1. De Boho nagellakken zijn geschikt voor veganisten. Boho nagellak kunt u veilig gebruiken tijdens de zwangerschap. Deze natuurlijke nagellakken zijn exclusief verkrijgbaar bij Yaviva, distributeur van Boho biologische make-up. Tip: Voor een perfecte dekking wordt het aanbrengen van twee laagjes aangeraden.