De mooiste cadeaus | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

ONTDEK DE KRACHT VAN BLUE RETINOL

De kracht van Biotherm’s Bioscience heeft met Blue Retinol een onervaren niveau bereikt. Het geeft een nieuwe generatie van huidverzorging dat de regeneratieve kracht van Life Plankton™ combineert met Pure Retinol: de gouden standaard van dermatologische ingrediënten.

BLUE RETINOL NIGHT SERUM

LIFE PLANKTON + PURE RETINOL = VERSTERKTE WERKING

PURE RETINOL: EEN HUIDVERZORGINGSINGREDIENT VAN GOUDEN STANDAARD

Het innovatieve Blue Retinol serum verbetert zichtbaar de kwaliteit van de huid. Het helpt zichtbaar rimpels en fijne lijntjes in het gezicht te verminderen en de huid te egaliseren. 's Avonds aanbrengen op het gezicht. Tijdens de eerste week, twee keer gebruiken. Daarna de frequentie geleidelijk opbouwen. Bescherm bij gebruik de huid extra tegen blootstelling aan de zon.

Ontdek het Blue Retinol Nacht serum

BLUE PRO-RETINOL MULTI-CORRECT CREAM

ANTI RIMPEL CREME, VOOR ALLE HUIDTYPES.

Biotherm Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream is een anti-aging gezichtsverzorgingsproduct. De lichte retinol crème hydrateert en voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen die zorgen voor een jonger ogende teint. De teint ziet er verfijnd uit en de huidskleur is egaler. Tegelijkertijd gaat de retinol crème rimpels en fijne lijntjes tegen en stimuleert het de celvernieuwing. Het resultaat is een glad gevoel op de huid en een jeugdige uitstraling.

Ontdek het Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream

Biotherm - Blue Pro-Retinol

(2)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: