Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Benefit - Make-up

(93)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Benefit make-up: innovatief, origineel en vrolijk stemmend

Het populaire cosmeticamerk Benefit Cosmetics kleurt al lange tijd de ogen, lippen en wangen van vele vrouwen. De Benefit make-up producten staan bekend om de hoge kwaliteit, de heldere kleuren en de mooie verpakkingen. Als u een product van Benefit in uw handen heeft, wordt u direct vrolijk. Niet voor niets luidt het motto van het feel-good merk: ?Lachen is de beste make-up?!

Benefit: van bescheiden make-upwinkel naar internationaal cosmeticamerk

Benefit Cosmetics werd in 1976 opgericht door de Amerikaanse tweelingzussen Jean en Jane Ford. Zij startten na hun modellencarrière een kleine make-upwinkel in San Francisco, toen nog onder de naam The Face Place. Het bleek een groot succes, het beautymerk ontwikkelde zich tot een van de meest succesvolle van de Verenigde Staten. De bedrijfsnaam werd in 1990 omgedoopt tot Benefit, dan enerzijds ?voordeel? betekent en anderzijds het Italiaanse woord ?bene? (goed) in zich heeft. De Benefit make-upproducten zijn innovatief en ze zorgen voor een goed humeur.

Humorvolle spreuken en geweldige retro-verpakkingen

In de tijd van The Face Place werden nog altijd zeer bekende producten als de Lip Plump, de Ooh la Lift en de Benetint gelanceerd. De Benetint pronkt al meer dan dertig jaar in de permanente collectie van Benefit Cosmetics. Andere gewilde Benefit make-up is de Erase Paste en de BAD Gal Mascara. Gal is slangtaal voor girl. De hoogwaardige cosmeticaproducten zijn extra aantrekkelijk door de humor en prachtige verpakkingen, met retro-prints, afbeeldingen en tekeningen. De treffende en grappige spreuken en wijsheiden op de originele verpakkingen toveren een glimlach op uw gezicht.

Prestigieuze prijzen voor Benefit make-up

De exclusieve make-up en huidverzorgingsproducten van Benefit Cosmetics zijn gewild en effectief. Het cosmeticamerk werd met diverse internationale prijzen onderscheiden. Zo werd de Benefit mascara They?re Real in 2012 door Vogue.com uitgeroepen tot ?Hipste mascara van de nieuwe generatie?. In datzelfde jaar was deze mascara de favoriet bij de Teen Vogue Beauty Awards. De Benefit Benetint wangen- en lippenrouge werd in 2010 verkozen tot ?Beste lippen- en wangenkleur? en tot nummer 1 op de ranglijst van de Elle Beauty Hall of Fame. Als u er net zo stralend wilt uitzien, kunt u niet zonder prachtige Benefit make-up.