Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Apricot

(24)

APRICOT Beauty kopen – het anti-aging-wonder om aan vast te houden

Na een lange ziekte verlangde Verena Jäger naar haar vroegere gezonde en jeugdige uiterlijk. Dus ging ze op zoek naar een schoonheidsproduct dat de juiste oplossing zou bieden. Maar niets wat ze probeerde, kwam zijn belofte na. Verena begon de beschikbare behandelmethoden in twijfel te trekken en creëerde een nieuw type huidbehandeling met de oprichting van APRICOT.

Effectieve rimpelvermindering met hoge standaarden

Verena Jäger belooft met haar nogal ongebruikelijke anti-aging pads een frisse abrikozenhuid, onmiddellijk na de eerste toepassing. Om dit te bereiken hecht APRICOT beauty & healthcare veel waarde aan hoge kwaliteit. Er wordt speciale aandacht besteed aan de duurzaamheid van de producten en milieubewuste productie. Om deze reden zijn de cosmetische pads dierproefvrij en veganistisch. Ze zijn ook gemakkelijk af te wassen en kunnen tot 30 keer worden hergebruikt.

Om de gebruikers een constante hoge kwaliteit te garanderen, worden APRICOT-producten in Duitsland vervaardigd volgens medische specificaties. Dermatologische tests en onderzoeken in samenwerking met het DermaTest-instituut dragen bij tot de constante verbetering van het antiverouderingswonder. In tegenstelling tot veel andere schoonheidsproducten hebben cosmetische toepassingen van APRICOT hun effectiviteit al na de eerste keer klinisch bewezen.

Minder rimpels met APRICOT-pads

APRICOT beauty & healthcare biedt u verzorging in de vorm van pads voor gezicht en handen. Ze bestaan uit meerlaagse medische siliconen, waarvan de onderste laag is verrijkt met laagmoleculair hyaluronzuur. Dit heeft een sterk vochtvasthoudend effect en stimuleert de aanmaak van collageen in uw huid. Als u de pleister op het te behandelen gebied plakt, creëert u een ideaal microklimaat tussen de pad en uw huid. Door de lange contacttijd dringen de ingrediënten diep door in de onderste huidlagen en ontvouwen ze hun volledige effectiviteit. Al na de eerste toepassing zal de elasticiteit, structuur en stevigheid van uw huid verbeteren.

APRICOT Beauty online kopen bij DOUGLAS

Beleef een vleugje eeuwige jeugd met het beautywonder van APRICOT. Bestel pads voor de zones die u extra wil verwennen met een dosis vocht en stevigheid. Ogen, handen of decolleté - Douglas biedt u de juiste selectie om uw schoonheidsroutine aan te vullen. U kunt APRICOT-producten eenvoudig online bestellen of uitgebreid advies krijgen in een van onze Douglas-vestigingen. Probeer het uit en overtuig uzelf van de effectiviteit vanaf de eerste toepassing!