Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Abercrombie & Fitch

(31)

Abercrombie & Fitch parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Abercrombie & Fitch parfum - Abercrombie & Fitch is wereldwijd een geliefd modemerk en is daarnaast ook erg populair vanwege haar verschillende parfums. De Abercrombie & Fitch-parfums hebben een unieke geur die de harten van velen al hebben gestolen. Een Abercrombie-luchtje hoort dus echt thuis in uw parfumcollectie. Stap vol vertrouwen de deur uit met het fijne Abercrombie-parfum op. Er zijn verschillende soorten Abercrombie-geurtjes verkrijgbaar, zowel voor mannen als vrouwen. Bekijk ze snel in de webshop en vind het geurtje van uw dromen.

Abercrombie & Fitch: eau de toilette of eau de parfum?

Abercrombie & Fitch-luchtjes zijn verkrijgbaar als eau de toilette en eau de parfum. Om de hele dag naar de geur te ruiken, raden wij de Abercrombie & Fitch eau de parfum aan. Deze heeft sterke geuraccenten, waardoor de geur opvallend is en lang blijft hangen. Zo geniet u de hele dag van het luchtje. Liever een wat subtielere geur om u heen? Ga dan voor de Abercrombie & Fitch eau de toilette. De geur van een eau de toilette is iets minder sterk en zorgt voor een zachte geur om u heen.

Abercrombie & Fitch parfums online kopen

Breng een bezoekje aan een Douglas-winkel en ontdek de geuren van Abercrombie & Fitch. U mag ze allemaal testen bij ons, zodat u naar huis gaat met het perfecte geurtje voor u. Een Abercrombie & Fitch-parfum bestellen? Dat kan eenvoudig en snel in onze webshop. Plaats een online bestelling bij Douglas en profiteer van aangename extra’s. Zo wordt uw Abercrombie & Fitch-luchtje gratis en snel verzonden naar uw huis. Hierdoor maakt u er binnen de kortste keren gebruik van. Verder krijgt u twee samples cadeau en leert u nieuwe producten en merken kennen.