Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

4711

(41)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

4711 – Uit het hart van Keulen

4711: Een Duits merk dat teruggaat tot midden van de 19de eeuw, betovert de mensen met het traditionele recept van Keuls Water. Het beroemde geurwater, dat ook bekend is onder de originele naam Eau de Cologne, vindt zijn oorsprong op het einde van de 18de eeuw en heeft als edele geur ook op de actuele markt zijn waarde bewezen. Onder het merk 4711 worden ondertussen de meest uiteenlopende hoogwaardige artikelen voor dames en heren gefabriceerd, die met frisse geuren overtuigen en die een groot aanbod parfum-, cosmetica- en verzorgingsproducten bieden.

Echt Kölnisch Wasser

Het Echt Kölnisch Wasser is een wereldwijd beroemd parfum met een geheim, traditioneel recept. Met de geur 4711 Eau de Cologne krijgt u een verfrissend aroma dat zowel als herengeur als parfum voor dames geschikt is. Het 4711 Kölnisch Wasser onderscheidt zich door een lichte, levendige topnoot, die door de geur van de citrusvruchten geproduceerd wordt en die revitaliserend werkt. Ingrediënten als lavendel en rozemarijn geven aan het 4711 Eau de Toilette gelijktijdig een ontspannende en rustgevende werking in de hartennoot. Het Eau de Cologne is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende grootten en flacons, bijvoorbeeld in een edele Molanus fles of in een stijlvolle klokfles. Het flacon van het parfum uit Keulen is door het edele, tijdloze design in uw rek een echte blikvanger. Naast het Originele Eau de Cologne biedt 4711 de meest uiteenlopende creaties op het gebied van cosmetica. Deze producten vindt u in het aanbod van het Keulse merk:

  • After Shave
  • Zeep
  • Body Spray
  • Douchegel
  • Deodorant

De 4711 After Shave is een creatie voor heren. De aftershave is revitaliserend, verfrist en ontspant die na het scheren geïrriteerde of gevoelige huid. De citrische geur is geschikt voor de dagelijkse portie weldoende frisheid. Voor de dagelijkse hygiëne en frisheid biedt het merk 4711 een hoogwaardige zeep voor normale huid en een beschermende deodorant. De deodorant spray is in de klassieke variant en als Natural Spray verkrijgbaar. Een passende geur vindt u ook als een reinigende en ontspannende douchegel 4711. Een bijzonder hoogtepunt is de 4711 Ice Blue Cool Dab-on stick. De stick in een handig formaat voor onderweg zorgt onmiddellijk voor afkoeling. Breng het product op het voorhoofd, in de nek, op de pols of op de slapen aan om het koelende en verfrissende effect te beleven. Vooral op hete dagen is de Ice de Cologne stick praktisch en overtuigt door een decente, florale geur naast het cooling-effent. Gecombineerd met de 4711 Deo voelt u zich ook op zomerdagen fris en goed.

4711 Aqua Colonia

Aqua Colonia van de firma 4711 is een reeks hoogwaardige producten met frisse, fruitige en natuurlijke geuren. Geïnspireerd uit de vruchten van de natuur zoals perzik, sinaasappel, koffiebonen of gember betoveren de Aqua Colonia producten met frisse, krachtige en zachte aroma’s. Een assortiment bestaande uit parfum, douchegel, lichaamspray, zeep en verfrissingsdoekjes maakt het u mogelijk een individueel aromatisch pakket voor het dagelijkse gebruik samen te stellen.

4711 Eau de Cologne

Met de 4711 Acqua Colonia geuren vinden zowel de dames als de heren een passend product. Bij Douglas vindt u de Acqua Colonia parfums in talrijke variaties voor elke smaak.

  • Lime & Nutmeg: Frisse citrusaroma's van limoenen met de kruidige geur van een muskaatnoot vullen elkaar aan. Acqua Colonia Lime & Nutmeg werkt bruisend en levendig, terwijl de muskaatnoot eerder rustig en warm het parfum aanvult.
  • Mandarine & Cardamom: Deze creatie betovert met een oriëntaals-kruidige geur, bestaande uit een aromatische mandarijn en het krachtige kruid kardemom.
  • Pink Pepper & Grapefruit: De peper en de grapefruit zijn twee geuren die zeer verschillend zijn en die pas in hun symbiose een opmerkelijke levenslustige, kruidige en dynamische werking ontplooien. Ondanks de uitdrukkingsterke geuren in het 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit blijft het aroma zeer natuurlijk en voor elke dag geschikt.
  • Blood Orange & Basil: De bloedsinaasappel en basilicum ontmoeten elkaar in het Acqua Colonia Blood Orange & Basil, om een aromatisch duet te vormen. De geur is opwindend en fruitig.
  • Lemon & Ginger: Geen enkele geur is zo fris, kruidig en natuurlijk als de spannende combinatie van citrus en gember. Door de citroen is het product fris en natuurlijk, terwijl de gember voor een kruidige scherpte zorgt.

4711 Douchegel

Het merk 4711 biedt u een grote keuze aan douchegels, die een frisse en aangename start in de dag bieden. Met verschillende variaties vindt u een favoriet met de levendige en inspirerende geur van de natuur.

4711 – elegante parfums

Het merk 4711 combineert de traditie van de firma met een tijdloze innovatie. Met de producten van 4711 voelt u elke dag de bijzondere frisheid, lichtheid en energie van de tijdloze geuren en benadrukken uw unieke persoonlijkheid met een opwekkend parfum.