Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
Beauty-Is-2023-Bronzebanner-Men-540x812_Elyas_092025 - Original File.jpeg

Herenparfum

(2.227)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Stijlvolle herenparfums voor iedereen

Bij Douglas zijn we van mening dat schoonheid - en de producten die het ondersteunen - toegankelijk en begrijpelijk moeten zijn voor iedereen. Een herenparfum is namelijk meer dan alleen een geurtje om jezelf op te frissen. Het is een vorm van expressie, een manier om je persoonlijkheid naar voren te brengen. Het kan je zelfvertrouwen versterken, je stemming veranderen en zelfs herinneringen oproepen. Bij Douglas hebben we daarom een groot aanbod aan parfums voor mannen, vrouwen en iedereen die zich graag met mooie geur wil uitdrukken. Of je nu van zwaardere, houtachtige geuren houdt, frisse citrusnoten of juist heel subtiele, bloemige tonen. Met een paar muisklikken vind je bij Douglas de beste en populairste herengeuren van bekende premium-merken.

Kies een herenparfum of andere geur die bij jou past

Door een heerlijke, luxe herenparfum in je dagelijkse routine op te nemen, creëer je een 'self care’-moment voor jezelf. Kies bewust je parfum voor de dag, deze is namelijk net zo belangrijk als je outfit kiezen of een gezonde maaltijd bereiden. Met een fijne geur beïnvloed je de toon van de rest van je dag, maar het belangrijkste is om je goed te voelen bij jezelf. Als een luxe heren eau de toilette of parfum daarbij kan helpen, waarom zou je het dan niet proberen? Wees niet bang om verschillende geuren te verkennen - je zou verrast kunnen worden door wat je ontdekt.

Een eau de parfum of -eau de toilette

In het assortiment van Douglas kan je uit verschillende eau de parfums en eau de toilettes voor mannen kiezen. Bij een parfum hebben de ingrediënten een hogere concentratie. Dit betekent dat de geur wat intenser is en ook langer is op te merken op de huid. Een eau de toilette heeft daarentegen een iets lagere concentratie en is dus ook subtieler. Kies dus voor een parfum als je de hele dag van een intense geur wilt genieten en voor een eau de toilette als een subtielere geur voor jou meer passend is voor overdag.

Verken naast onze selectie parfums en eau de toilettes ook eens de geursets voor heren. Deze sets bevatten meerdere producten, zoals een bijpassende aftershave of douchegel voor de parfum die jij het lekkerste vindt. Hiermee verleng je de geurbeleving maximaal of kan je afwisselen tussen de verschillende producten, afhankelijk van hoe je dag eruit ziet.

Altijd een onweerstaanbaar parfum, aftershave of douchegel bij DOUGLAS

De parfums in de online shop van Douglas zijn gemaakt met de belevingswereld van eigentijdse mannen in gedachten. Je vindt in de collectie zowel een verfijnde geur voor op je werk, als een frisse geur voor na het sporten. Ook voor speciale gelegenheden kun je ervan op aan dat je in het assortiment wat zwaardere herenparfums kunt vinden. Deze geuren passen mooi bij mannen, vrouwen en iedereen die wel van een extra luxueus aroma geniet. Maak je geurbeleving helemaal af met aftershave van de parfum die jij die dag draagt, of gebruik het product op zichzelf voor een subtielere indruk.

Bestel je favoriete parfum bij Douglas en profiteer altijd van gratis bezorging en retournering. Weet je nog niet zeker welk parfum het beste bij jou of een geliefde past? Kom dan gerust een keertje langs in een van onze vele winkellocaties voor een persoonlijk advies van onze beauty-experts.