Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Primer

(242)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

De meest effectieve primer koop je bij DOUGLAS

Gebruik je regelmatig make-up? Dan wil je het liefst dat deze de hele dag perfect blijft zitten. Daarnaast is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Met een goede primer sla je twee vliegen in één klap. Een primer is als het ware een soort ondergrond voor je make-up. Het beschermt je huid, en zorgt er daarnaast voor dat je make-up beter blijft zitten. Je kunt een primer voor make-up vergelijken met de gelijknamige term voor muurverf. Voordat je een muur schildert, gebruik je ook een primer als basis. Een make-up primer heeft eigenlijk hetzelfde effect. Als je dit product gebruikt, is de kans dat je gedurende dag je make-up moet bijwerken een stuk kleiner. Ook handig: door een primer te gebruiken, werk je oneffenheden makkelijker weg. Zo is je make-uplook ook nog eens om door een ringetje te halen!

Een geschikte make-up primer kopen

Wil je een primer aanschaffen? Bepaal dan allereerst wat je huidtype is. Net zoals voor andere verzorgingsproducten is dit belangrijk om de juiste primer te kunnen kiezen. Als je een erg droge huid hebt, kun je bijvoorbeeld het beste voor een hydraterende primer gaan. Selecteer het product ook op de finish die je voor ogen hebt: moet het eindresultaat mat of juist stralend zijn? Bedenk daarnaast waarvoor je de primer wil gaan gebruiken. De meeste soorten zijn bedoeld om aan te brengen op het hele gezicht, maar je kunt bijvoorbeeld ook een primer kopen die je alleen op de oogleden of lippen aanbrengt. Wanneer je alleen oogschaduw gebruikt, is het ten slotte niet nodig om je hele gezicht in te smeren. Een primer die speciaal voor de oogleden is ontwikkeld bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat specifiek je oogschaduw écht lang blijft zitten. Tot slot kun je kiezen voor een primer in poedervorm of vloeibare vorm.

Primer als onderdeel van je verzorgingsroutine

Je huid goed verzorgen is ontzettend belangrijk. Dit geldt voor iedereen, maar zeker als je make-up gebruikt. Make-up aanbrengen is niet automatisch slecht voor je huid, als je maar de juiste producten gebruikt. Zo is het van belang dat je je huid goed reinigt én beschermt. Reinigen kun je het beste doen met een olie, lotion of melk, en vervolgens een cleanser. Ook reinigingsproducten shop je uitgebreid bij Douglas. Een primer is één van de producten waarmee je je huid goed beschermt. Sommige make-up bevat schadelijke ingrediënten of chemicaliën. Een primer voorkomt dat deze schadelijke stoffen in aanraking komen met je huid, doordat je een extra laag creëert. Door een make-up primer te kopen voeg je dus een belangrijke nieuwe stap toe aan je verzorgingsroutine.

Scoor primer voor make-up gemakkelijk en snel online bij DOUGLAS

Ben je op zoek naar de beste primer? In de winkels en de webshop van Douglas vind je er ontzettend veel. Plaats een online bestelling en profiteer van leuke extra’s. Zo worden jouw producten vanaf €20,-, en voor Douglas-members altijd, gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis. Perfect voor als je binnen no time de mooiste salon-look wilt creëren, maar dan gewoon bij jou thuis! Verder krijg je bij elke bestelling van minimaal €10,- twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen. En voor je afrekent: check ook nog even de andere fijne producten in de Douglas-webshop. Want na het aanbrengen van je primer kun je natuurlijk compleet uitpakken met make-up producten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie foundation?