Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lancôme - Hypnôse

(2)

Verwen je wimpers met Lancôme Mascara Hypnose

Vollere wimpers en een frissere aanblik: dat krijg je voor elkaar met mascara. Maar dan heb je er het liefst wel eentje van goede kwaliteit. Met de Lancôme Mascara Hypnose kun jij je hart ophalen. De formule is niet zoals je gewend bent van dit luxemerk… hij is nog beter! Zo blijft ‘ie bijvoorbeeld de hele dag op z’n plek zitten. En dat terwijl je ‘m er wel makkelijk af kunt halen. Als je maar een fijne make-upremover in huis hebt. Ontdek Lancôme Mascara Hypnose en verwen jezelf!

Alle voordelen van Lancôme Hypnose op een rijtje

Lancôme Hypnose is écht de investering waard. Heb jij ‘m nog niet uitgeprobeerd? We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je ‘m in huis haalt. Met Lancôme Hypnose… lijken je wimpers tot wel 8 keer dikker blijven je wimpers perfect gescheiden (lees: geen ‘klonten’) lijken je wimpers langer geef jij je wimpers een optische lift heb jij geen last meer van ‘zware’ wimpers, want je voelt ‘m niet zitten

Luxe Lancôme Hypnose-giftsets

Je kunt niet alleen jezelf trakteren op deze mascara, maar ook een ander. Om het je makkelijk te maken heeft Lancôme allemaal verschillende giftsets voor je samengesteld. Ga bijvoorbeeld voor de Lancôme Hypnose Drama-set. Die bestaat uit de Lancôme Hypnose Drama Mascara, een oogpotlood en een make-upremover. De prijs is natuurlijk goedkoper dan wanneer je alle items los zou aanschaffen. Dat is ook nog eens mooi meegenomen. Wil je even verder kijken? Dan is de Lancôme Hypnose Doll Eyes-set misschien iets voor jou. Hierin vind je in plaats van het oogpotlood een heus oogserum. De formule beschermt de gevoelige huid en hydrateert en verzacht bovendien je wimpers. Welke set je ook kiest: laat ‘m meteen inpakken door gebruik te maken van onze gratis cadeauservice. Dat kan zowel online als in een van onze winkels. Fijn, toch?

Lancôme Mascara Hypnose kopen bij DOUGLAS

Ben jij al jaren fan van de Lancôme Mascara Hypnose? Of wil je ‘m juist eens uitproberen? Wat je reden ook is, je bestelt zowel de losse producten als de giftsets online bij Douglas. Zo geniet je meteen van speciale voordelen. De verzending is bijvoorbeeld altijd gratis. Retourneren trouwens ook. Wil je de producten toch liever in het echt bekijken, voordat je ze koopt? Kom dan gewoon langs bij een van onze winkels in jouw buurt. Hier kun je tevens ook wat andere cosmetica testen, bijvoorbeeld bij de parfums of gezichtsverzorging. Je bent van harte welkom!