• Gratis verzending en retour
 • Gratis sample naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

Ontdek de 5 lijnen

Douglas Home Spa

Douglas Home Spa is geïnspireerd door legendarische schoonheidstradities. Laat u meenemen op een reis voor de zintuigen en ontdek uw eigen weg naar pure ontspanning.

Duik in de wereld van Home Spa

Home Spa

Seathalasso

Ontdek nu

Home Spa

Mystery of Hammam

Ontdek nu

Home Spa

Harmony of Ayurveda

Ontdek nu

Home Spa

Spirit of Asia

Ontdek nu

Home Spa

Joy of Light

Ontdek nu

ALL ABOUT

Lees meer over Douglas Home Spa

Seathalasso

Seathalasso werkt dankzij bergamot en zeezout verkwikkend en verfrissend. De onweerstaanbare combinatie van jasmijn, sering en oranjebloesem met witte muskus en cedertonen laat u diep in de kracht van de zee duiken.

1 / 5
Mystery of Hammam

Duik in oude beautytradities en verwen uzelf met de zachte geur van rozen en arganolie. De producten van Mystery of Hammam hebben een ontspannende en reinigende werking – voor een fluweelzachte huid en een kalme geest.

2 / 5
Harmony of Ayurveda

Harmony of Ayurveda verwent de huid met regenererende verzorging. De geur van sinaasappel- en amandelolie zorgt voor een moment van innerlijke rust en harmonie. Geniet van een momentje voor uzelf met deze luxe wellnesservaring.

3 / 5
Spirit of Asia

Spirit of Asia bundelt het beste van Aziatische schoonheidsgeheimen. De combinatie van koriander en groene thee geeft de huid een kalmerende citrusgeur – voor een unieke wellnesservaring en een momentje voor ontspanning bij u thuis.

4 / 5
Joy of Light

Laat uw ware schoonheid zien met Joy of Light. De verfrissende geur is verleidelijk en citroen en jasmijnbloesem accentueren uw natuurlijke schoonheid.

5 / 5