Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Australian Made, Globally Loved

Bondi Sands staat voor zon, zee, strand. Het uitgebreide assortiment van zelfbruiners, zonverzorging en gezichtverzorging is geïnspireerd op het Australische zomergevoel en het meest iconische strand van Australië. De hoogwaardige formules hydrateren en voeden de huid met als resultaat een stralende, gezonde huid. Welkom bij Bondi Sands.

Ontdek Bondi Sands

Onze productcategoriën

Selftan

Creëer een egale, natuurlijke goudbruine teint met onze hoogwaardige zelfbruiningsproducten, die de huid continu hydrateren en verzorgen.

Ontdek nu

Skincare

Gezichtsverzorging voor iedere dag die betrouwbare resultaten geeft, uitgebreid is getest en is ontwikkeld in samenwerking met huidexperts.

Ontdek nu

Suncare

Geniet van een zonovergoten dag terwijl je verzekerd bent van een goede bescherming. Deze zonverzorgingsproducten zijn Reef friendly, waterbestendig en gemaakt in Australië. 

Ontdek nu

Bodycare

Houd je huid zacht, glad en stralend. Met Bondi Sands Bodycare onderhoud je de perfecte teint en behoud je de ultieme Bondi Sands glow.

Ontdek nu
Image alt tag

Get the look

Prep, Tan, Maintain, Erase

Een natuurlijk ogende goudbruine teint vergt een klein beetje voorbereiding, dus ontdek de perfecte routine om een prachtige glow te krijgen en te behouden. 

Image alt tag

Happy, Healthy, Real Skin

Maak kennis met Everyday Skincare

De huid is niet perfect, gefotoshopt of gefilterd. Die is oneffen, getextureerd en uniek. Kortom, echte huid oogt en voelt voor iedereen anders. Skincare moet effectief en resultaatgericht zijn.

Ervaar Happy, Healthy, Real Skin met Bondi Sands' nieuwste skincarelijn. Geschikt voor alle huidtypes en getest door mensen met een unieke, maar gangbare huid. Met natuurlijke Australische ingrediënten.

Bondi Sands

(90)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Bondi Sands

Zon, zee en strand: een benijdenswaardig Australisch plaatje en nu binnen handbereik met de producten van Bondi Sands. Een zelfbruiningsmerk, geïnspireerd op het meest iconische strand van Australië. In tijden dat het gezondheidsrisico van onbeschermd zonnen en het gebruik van de zonnebank steeds meer bekend werd, bedacht Bondi Sands een veilige manier om een gezonde bruine teint te krijgen.

Alle producten zijn samengesteld met dezelfde superieure ingrediënten, waardoor ze over een hoogwaardige kwaliteit beschikken. De zelfbruinende ondertoon heeft bij Bondi Sands een groen/blauwe teint. Bij gebruik van minder hoogwaardige ingrediënten ontstaat een oranje/bruine teint.

De Bondi Sands producten zijn geschikt voor alle huidtypen en de teint is "long-lasting". Wanneer de producten goed worden gebruikt, kan men er gemiddeld vijf à zeven dagen van genieten; dat is twee dagen langer dan bij een willekeurig ander merk! De Bondi Sands producten zijn voor iedereen die ongeacht het seizoen een gezonde bruine teint wil hebben en iets extra’s wil toevoegen aan hun look!