• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

3-STAPPEN SKINCARE

one.two.free!

one.two.free! is een clean beauty skincare merk dat met gefermenteerde ingrediënten in slechts drie stappen voor een stralende huid zorgt. CLEANSE, PREP & CARE. Heel eenvoudig, toch?

How to get that glow, girl!

#getthatglowgirl

STAP 1

REINIGING

Ontdek nu

STAP 2

VOORBEREIDING

Ontdek nu

STAP 3

VERZORGING

Ontdek nu

Get that GLOW, girl!

one.two.free!

one.two.free! heeft geen geheimen en is enkel geïnteresseerd in clean beauty tot de max: geen parabenen, siliconen, minerale oliën of sulfaten. Voor de beste resultaten en de mooiste huid!

one.two.free! x CLEAN BEAUTY

Wat belangrijk is voor u, is belangrijk voor ons. one.two.free! geeft om uw huid. De producten bestaan alleen uit ingrediënten die 100% clean zijn. Dat wil zeggen geen parabenen, siliconen, minerale oliën of sulfaten.

1 / 3
Hoe werkt het?

Gefermenteerde ingrediënten zijn als een boost voor uw huidverzorgingsproducten. Tijdens het fermentatieproces breken de werkzame stoffen zich in kleine delen, waardoor ze makkelijker worden geabsorbeerd en dieper in de huid kunnen doordringen.

2 / 3
Recyclebare verpakking

We geven niet alleen om de schoonheid van uw huid, we geven ook om de schoonheid van onze planeet! one.two.free! heeft duurzame verpakkingen gecreëerd die voor minstens 96% recyclebaar zijn.

3 / 3