Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Prisme LibreSkin-Caring Corrector
Concealer

11 ml
€ 41,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1078816
KleurVerde
DekkingMedium
EffectGlowing
FinishStralend
EigenschapHydraterend, Verzorgend, Prime, Verhullend
Ik ben refillableNee
SeasonWinter
Product typeFles
ToepassingsgebiedGezicht, Ogen

Givenchy - Prisme Libre Skin-Caring Corrector

 
VERZORGEN EN CORRIGEREN
Camoufleer, egaliseer en hydrateer met GIVENCHY PRISME LIBRE SKIN-CARING CORRECTOR, de eerste multifunctionele kleurcorrectie met een opbouwbare dekking in de GIVENCHY make-uplijn. De 95% natuurlijke formule² is verrijkt met een 90% huidverzorgende basis³ en 24-uur hydratatie¹. De hydratatie is verbeterd en de huid voelt soepel en gehydrateerd aan. De teint ziet er gelijkmatiger uit en de teint is stralender met een algehele gloed. De teint wordt in evenwicht gebracht en verenigd door de doeltreffendheid van deze drie frisse kleuren, rechtstreeks uit de Prisme Libre-franchise, geïnspireerd door GIVENCHY's kleurenexpertise.

GROENE CORRECTOR - De roodheidbestrijder
Verminder roodheid, oneffenheden en kleuronregelmatigheden met de Green Corrector, een lichte, koele mintgroene kleur. De huidtint wordt geëgaliseerd en hyperpigmentatie wordt gecorrigeerd met een uitzonderlijk natuurlijke finish.

24 uur hydratatie¹ - 95% natuurlijke ingrediënten² - 90% huidverzorgingsbasis³- dekking - Comfortabel & lichte gevoel dat smelt in de huid ¹. Instrumentele test uitgevoerd op 29 vrijwilligers voor peach en blue, en 32 vrijwilligers voor green. ² Berekening op basis van de internationale ISO-norm 16128 deel 1 en 2. De resterende 5% draagt bij tot het optimaliseren van de integriteit van de formule in de tijd en de sensorische textuur. ³ Minimumpercentage van de foundationbasis om te hydrateren voordat het kleurende ingrediënt wordt toegevoegd.

 

Verde