Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Signature FragrancesCosta Azzurra Parfum
Parfum

100 ml
Beste prijs
€ 240,99
Online op voorraadGratis verzending
Verzonden door partner (2-4 werkdagen)
Art-Nr.379179
SeasonWinter
Product typeSpray
CadeautipVerjaardag
COSTA AZZURRA PARFUME brengt een vleugje frisheid met frisse Italiaanse citroen, terwijl dicht kustbos wordt gevoeld met verbeterd eikenhoutextract en cipres. Verbluffende cistusabsolute en een harmonie van amber worden verlicht - de geest van privé, ongeremde luxe. COSTA AZZURRA PARFUM is een ontsnapping naar de hedonistische geneugten van de Middellandse Zee, waarbij de originele geur wordt verdiept met verbeterde houtsoorten en aromaten.
100 ml


Een zilte zeewind van frisheid

Je waant je meteen op Costa Azzurra

“Costa Azzurra Parfum is een intensere interpretatie van de oorspronkelijke geur, die het gevoel van een mediterraanse ontsnapping weergeeft. Ik denk dat we momenteel allemaal een ontsnapping nodig hebben." –Tom Ford

Costa Azzurra Parfum heeft een sensuele fougère geur waarbij de zeebries samensmelt met de warmte van de zon. Het sleept je mee naar een Mediterraans avontuur op Costa Azzurra, waar de verhelderende stralen van de brandende zon een onvergetelijk spoor achterlaten op je huid.

Een weerspiegeling van luxe

Kies je voor de Parfum of Eau de Parfum?

Costa Azzurra Parfum bevat het hoogste percentage geurbestanddelen waardoor een paar druppels al voldoende zijn voor de hele dag. Door zijn elegante karakter is deze perfect voor een luxueuze gelegenheid waar je de aandacht wil trekken. Een krachtige geur met een lange levensduur.


Costa Azzurra Eau de Parfum heeft een zachtere en subtielere geur. Deze heeft een lager percentage geurbestanddelen dan de Parfum. Door zijn geraffineerde karakter is deze ideaal tijdens een date of een nachtje uit.