Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Starter set
Make-up remover

1 stuk
€ 16,98
€ 16,98 / 1 stuk
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.021823
Vindt u de GLOV handschoenen leuk, maar vraagt u uw af van welke vezel uw huid het meest zal houden? Probeer ze allemaal uit en kies uw favoriet!

De GLOV Starter Set bevat twaalf herbruikbare wattenschijfjes die kunnen worden gebruikt met water of uw favoriete make-up verwijderaar. Uw vindt er wattenschijfjes die zijn gemaakt met GLOV’s vier iconische vezels voor de verschillende huidtypes. Ze verschillen van elkaar in eigenschappen, maar wat ze gemeen hebben is een natuurlijke verzorging die is afgestemd op de behoeften van uw huid!

GLOV wattenschijfjes zijn milieuvriendelijk, bevatten geen schadelijke stoffen en zijn Cruelty Free en Vegan gecertificeerd. Wij adviseren u om het product na 3 maanden dagelijks gebruik te vervangen door een nieuw exemplaar.

● GLOV Oily Skin Pads
Een cosmetisch wattenschijfje voor de gecombineerde en vette huid. Gemaakt van microvezel, die het gezicht grondig reinigt, overtollige talg absorbeert en een zachte peeling op uw huid toepast. Helpt om mee-eters en onzuiverheden te verwijderen en verbetert zichtbaar de conditie van de gezichtshuid.

● GLOV All Skin Types Pads
Een cosmetisch wattenschijfje voor alle huidtypes. Gemaakt van zeestervormige microvezels, trekt vuil aan als een magneet en vermindert bij regelmatig gebruik het aantal zichtbare poriën.

● GLOV Dry Skin Pads
Een cosmetisch wattenschijfje voor de zachte en gevoelige huid. Gemaakt van ultrafijne microvezels. Reinigt het gezicht zacht zonder roodheid of irritatie te veroorzaken.

● GLOV Moon Pads
GLOV Moon Pads zijn vervaardigd van de nieuwste vezel in de GLOV-familie. Dit type concentreert zich op het reinigen van de huid van allerlei onzuiverheden en intensiveert de eigenschappen van uw favoriete cosmetica.
1 stuk


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.