Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Lait Corporel L'Original
Body lotion

200 ml
€ 26,95
€ 17,95
€ 8,98 / 100 ml
, Inclusief BTW
Beste Prijs
400 ml
€ 27,95
€ 18,16
€ 45,40 / 1000 ml
, Inclusief BTW
Op voorraadGeen verzendkosten
Art-Nr.708800
Let op: U kunt één van de twee verschillende verpakkingen ontvangen, maakt u zich geen zorgen! Beide verpakkingen bevatten hetzelfde product met dezelfde formule.

Biotherm's Lait Corporel L'Original bodymilk is verrijkt met citrusessences en helpt de huidbarrière te herstellen. Biedt tot wel 48 uur bescherming tegen droogheid.

Het unieke eraan: Biotherm's iconische bodymilk Lait Corporel helpt de huid er onmiddellijk glad en vernieuwd uit te zien. Deze anti-uitdrogende formule herstelt de huid diepgaand door haar beschermende barrière en natuurlijke elasticiteit te helpen herstellen. De melk is verrijkt met essences van citrusvruchten en onze kenmerkende geur, die uw huid een delicate en frisse geur geeft. De lichte, niet-plakkerige textuur dringt gemakkelijk door in de huid. De huid ziet er geregenereerd uit, als nieuw.

Uw icoon zit nu in een nieuwe duurzame verpakkingsflacon van 100% gerecycled plastic, en is recyclebaar.*

*exclusief kleurstof, exclusief additieven. Exclusief pompje.

Belangrijkste ingrediënten: Voedende oliën gecombineerd met hydraterende glycerine voor een optimaal niveau van hydratatie en elasticiteit. Antioxiderende Vitamine E en revitaliserende Life Plankton™."
400 ml


Mijn Douglas-klanten kunnen Beauty Points ontvangen voor hun onafhankelijke review.