Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

SKINCARE GUIDE

Skincare routine in 10 stappen

Leer hoe jij jouw huidverzorgingsproducten in de juiste volgorde aanbrengt om ervoor te zorgen dat jouw huid alle voordelen van elk product ervaart. Ontdek alle tien huidverzorgsstappen stap voor stap.

Stap voor stap

Skincare routine in 10 stappen

Loop de volgende stappen in de juiste volgorde langs en ervaar alle voordelen van jouw huidverzorgingsproducten.

Stap 1: Cleanser

Je gezicht reinigen is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om je teint helder en stralend te houden. Om make-up en vuil te verwijderen zonder resten achter te laten, moet je routine bijzonder grondig zijn.

1 / 10
Stap 2: Gezichtspeeling

Peelings versnellen het proces waarin de huid vernieuwd wordt. Door een peeling wordt de huid verjongd en verfrist en toont de huid egaler. Het voorkomt hierdoor de vroegtijdige vorming van lijntjes en rimpels.

2 / 10
Stap 3: Masker

Na de peeling is het tijd voor een masker. Niet iedere dag, maar één keer per week verbetert jouw huidconditie al. Kies een masker dat geschikt is voor je huidtype, bijvoorbeeld een masker speciaal voor de vette huid of een tegen oneffenheden.

3 / 10
Stap 4: Toner

Een toner reinigt, hydrateert en bereidt de huid voor op de volgende stap. Daarnaast verwijdert een toner onzuiverheden. Door de waterige textuur geeft het je huid een rustgevend effect en laat het je huid gehydrateerd en stralend achter.

4 / 10
Stap 5: Serum

Serums zijn de de lichtste producten, na het reinigen van de huid breng je een serum daarom als eerste aan. Dit omdat ze de actieve ingrediënten het meest efficiënt in de huid brengen. Dit serum bestrijdt oxidatieve stress en egaliseert de huidtint. 

5 / 10
Stap 6: Oogcrème

Oogcrèmes zijn meestal lichter en dunner dan gezichtscrèmes, dus zorg ervoor dat je ze eerder aanbrengt dan je moisturizer. De dermatologisch geteste Vitamin Radiance Glow Eye Gel zorgt voor een heerlijk alerte en stralende oogcontour.

6 / 10
Stap 7: Moisturizer

Breng vervolgens je dag- of nachtcrème aan om vocht vast te houden en de huidbarrière te verbeteren. De dermatologisch geteste geltextuur van Aqua Perfect Hydrating Gel Cream trekt snel in en laat een zachte en soepele huid met glans achter.

7 / 10
Stap 8: Gezichtsolie

Gezichtsoliën verzegelen alle ingrediënten en vocht die je zojuist hebt aangebracht en laten jouw huid met een natuurlijke glans achter.

8 / 10
Stap 9: Zonbescherming

Waar je die dag ook naartoe gaat, jouw SPF moet altijd als laatste stap worden aangebracht, omdat dit de eerste laag is die de zon raakt. 

9 / 10
Stap 10: Vitamines

Rond je beautyroutine af door de juiste vitamines te kiezen! Vitamine A, C en E kunnen helpen om je huid stralend te houden, terwijl vitamine B antioxidant is. Collageen ondersteunt het bindweefsel. Zink draagt ​​bij tot een normale stofwisseling.

10 / 10

10 stappen skincare routine

(39)