Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
20% korting* op ALLES & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60 = 1 cadeau & € 110 = 2 cadeaus)**

Verzorgingsroutine voor de onzuivere huid

Tips & topproducten

Het is niet altijd een kwestie van leeftijd: een onzuivere huid kan niet alleen in de puberteit verschijnen, maar ook op volwassen leeftijd. Hormonale veranderingen, overmatige huidverzorging of stress kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van puistjes, mee-eters en grove poriën. Breng je huid weer in balans met milde reinigings- en verzorgingsproducten met een lichte textuur en ontstekingsremmende ingrediënten!

Zuiverend duo

Omdat een onzuivere huid meer talg produceert, is een grondige reiniging extra belangrijk. Gebruik milde, pH-neutrale reinigingsgels of een reinigingsschuim om make-up, vuil en overtollig talg van de huid te verwijderen, zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid te beschadigen. Daarna kun je twee keer per week een gezichtsscrub op basis van enzymen of salicylzuur gebruiken. Deze verwijdert dode huidcellen en irriteert de huid niet.

Light moisturizer

Ook een onzuivere huid heeft hydratatie nodig. Niet-comedogene huidverzorgingsproducten met een lichte textuur zoals lotions, crèmes of gelcrèmes hydrateren de huid zonder de poriën te verstoppen. Je kunt ook 's ochtends en/of 's avonds een serum aanbrengen om de huid te voeden en ontstekingen tegen te gaan. Ingrediënten zoals salicylzuur en niacinamide ondersteunen een meer gebalanceerde huid en helpen roodheid te verminderen.

SOS behandelingen

Speciale lotions en patches met een desinfecterende, uitdrogende en poriënverfijnende werking zijn geschikt voor enkelvoudige puistjes. Je kunt ze 's avonds na het reinigen op de ontstoken plekken deppen en de volgende ochtend afspoelen. 

Onzuivere huid

(127)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren