Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Droogshampoo

(70)

Droogshampoo kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Droogshampoo - Begint uw haar vettig te worden, maar wilt u het eigenlijk nog niet wassen met shampoo? Of hebt u bijvoorbeeld een kampeerweekend of ander evenement op de planning staan waarbij douchen niet echt een optie is? Droogshampoo is dan uw redding! Met een paar sprays is er niks meer te zien van de vettigheid in uw haar en kunt u weer even vooruit.

De beste droogshampoo

Droogshampoo komt in allerlei geurtjes en kleurtjes. Wat voor u een goede droogshampoo is, hangt af van enkele factoren. Een belangrijke factor is bijvoorbeeld uw haarkleur. Droogshampoos zijn gemaakt van een licht poeder. Dit laat een grijzig laagje op uw haar achter. Bij blond haar is dit geen probleem, maar op bruin haar kan dit zichtbaar zijn. In dat geval zou u droogshampoo voor donker haar kunnen gebruiken: deze is bruin gekleurd en is daardoor niet zichtbaar op uw donkere haren.

Hoe werkt droogshampoo?

Hoe droogshampoo werkt, is eigenlijk heel makkelijk. Droogshampoo is gemaakt van poeder dat het natuurlijke talg in uw haren absorbeert. Het maakt uw hoofdhuid schoon, zorgt ervoor dat uw haar niet meer vettig is en laat vieze luchtjes verdwijnen. Spray de droogshampoo op ongeveer 30 centimeter afstand op uw haar en borstel het goed door voor het beste droogshampoo effect.

Droogshampoo online kopen bij DOUGLAS

Wilt u droogshampoo kopen? Bekijk ons ruime assortiment nu. Bestelt u in onze webshop, dan geniet u direct van een aantal voordelen, zoals gratis verzending & retour, gratis samples en snelle levering. Natuurlijk bent u ook welkom in een van onze Douglas winkels. Hier staan onze professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van advies.