Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples naar keuze    24-uurslevering    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Nu -20%* op bijna alle geuren, -20% op ALLE haarproducten* & -25%* op ALLES van NYX Professional Makeup! 🙌

Roberto Cavalli Paradiso kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Bij luxueuze kleding hoort luxueuze parfum – dat dacht Roberto Cavalli ook. Hij creëerde een uitgebreide geurlijn die aansluit bij de exotische en stijlvolle pijlers van zijn Italiaanse modemerk. De meeste Roberto Cavalli-parfums zijn geïnspireerd op het paradijs: mythische bloemen en weelderige aroma’s zorgen voor een diepe en blijvende indruk wanneer u deze geuren draagt. Dit geldt ook voor de Roberto Cavalli Paradiso-parfums. Ontdek deze Italiaanse klassieker bij Douglas.

Roberto Cavalli Paradiso-parfum

De Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum is een opwekkende geur die vreugde en geluk met zich meebrengt. Deze geur is speciaal bedoeld voor vrouwen die volop genieten van hun leven in het ‘aardse paradijs’. Dit is nog niet alles: u vindt tussen de Roberto Cavalli Paradiso-parfums ook nog twee andere edities. Waar Azzurro u meeneemt naar de mediterrane kust en doet denken aan de zee, is Assoluto wat sensueler en verleidelijker. Draag Azzurro overdag en Assoluto in de avond en geniet van het effect dat de Paradiso-parfums teweegbrengen.

Roberto Cavalli Paradiso online kopen bij DOUGLAS

Wilt u de Roberto Cavalli Paradiso-parfums kopen voor uzelf of iemand anders? Bespaar tijd en bestel ze eenvoudig online bij Douglas. Als u voor 11:00 uur een bestelling plaatst, kunt u de producten diezelfde dag nog thuisbezorgd krijgen. Brengt u liever een bezoekje aan een van de Douglas-filialen? U bent van harte welkom! Onze professionals staan iedere dag klaar om u te helpen en adviseren.