Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lancaster - Zonverzorging & -bescherming

(21)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Lancaster zonnebrand: een topproduct voor de bescherming van uw huid in de zon

Het wordt weer uitvoerig genieten van fraai zomerweer. Wanneer u graag buiten bent, biedt dit seizoen volop mogelijkheden tijdens uw vakantie of thuis in de tuin of op het balkon. De zomer brengt vaak veel plezier met zich mee. In het zwembad, aan het strand of op een gezellig terras in de stad, zorgt een zonovergoten dag voor menig ontspannen uurtje in het gezelschap van familie of vrienden. Op zonnige dagen is het nog belangrijker dan anders om uw huid een goede bescherming te bieden tegen de nadelige invloeden van de uv-straling van het zonlicht. Met Lancaster zonneproducten uit het aanbod in de Douglas online-shop, kiest u voor producten die door de grootste zonexpert in Europa speciaal ontwikkeld zijn om verbranding en uitdroging van de huid optimaal tegen te gaan. Met meer dan 40 jaar specialisme in zoncosmetica en huidverzorging is dit topmerk een meer dan goede keuze.

Lancaster zonneproducten: voor ieder moment de juiste oplossing

De zon is heerlijk, maar heeft tevens een gevaarlijke kant. De uv-straling vergroot de kans op veroudering van de huid, onwenselijke pigmentvlekken en verschillende huidziekten. Met Lancaster zonnebrand en de andere zonproducten van deze toonaangevende fabrikant, weet u dat u kiest voor producten van een expert met jarenlange ervaring. Voor ieder huidtype vindt u van Lancaster bij Douglas een passende oplossing. Bovendien kunnen diverse zonproducten van Lancaster uw dag of nachtcrème vervangen zodat u met één middel twee vliegen in één klap slaat.

Bijkleuren en uw huid perfect beschermen met Lancaster zonnebrand

Douglas heeft voor u een uitgebreid assortiment Lancaster zonneproducten voor ieder huidtype samengesteld. In het aanbod vindt u ook voor uw huid een topproduct waarmee u zich verzekerd van een ultieme bescherming van de huid van uw lichaam en uw gezicht. Als u zich regelmatig de schaduw opzoekt en de juiste Lancaster zonnebrand gebruikt, verkleint u de kans op de nadelige eigenschappen van het zonlicht terwijl u gewoon lekker bruin wordt. U kunt de door u gewenste Lancaster zonneproducten snel en eenvoudig bestellen in de Douglas Online Shop.