Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
20% korting* op ALLES & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60 = 1 cadeau & € 110 = 2 cadeaus)**

SUPREME COLLECTIE

Ontgrendel stralende een stralende huid

De Supreme lijn helpt gezichtscontouren de liften, rimpels en fijne lijntjes tegen te gaan en donkere vlekjes te vervagen voor een stralende huid.

Image alt text

 

Firming Serum Supreme

Een krachtig anti-agingserum dat de gezicht contouren gladstrijkt en lift. Het verstevigende serum hydrateert de huid voor een transparante, egale teint en maakt poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar voor een jeugdige uitstraling.

1 / 5
Supreme Contour Eye Cream

Deze oogcrème maakt donkere kringen en wallen minder zichtbaar en gaat dofheid en zwelling tegen. Het geeft de huid nieuwe energie, zodat de huid rond de ogen er uitgerust uitziet en weer straalt.

2 / 5
Supreme Volumizing Cream

Een hydraterend anti-agingcrème die de meer volume en stevigheid geeft. Gaat rimpels en huidverslapping tegengaat, zodat de huid weer een jeugdige uitstraling krijgt en de gezichtscontour weer meer definitie krijgt.

3 / 5
Supreme Brightening Serum

Een verhelderend pro-aging serum dat 4MSK bevat, deze egaliseert de teint en maakt pigmentvlekjes minder zichtbaar door dode cellen die melanine bevatten op milde wijze weg te exfoliëren.

4 / 5
Wrinkle Smoothing Serum

Een anti-agingserum op basis van retinol dat het huidoppervlak gladstrijkt, rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar maakt. Bevat hyaluronzuur dat de huid hydrateert en de krachtige retinol pakt diepe rimpels aan.

5 / 5