Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Invisibobble

(71)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

invisibobble: andere haarproducten dan je gewend bent

Tijdens het koken, sporten of het aanbrengen van je make-up: op sommige momenten is het fijn om je haar vast te dragen. Maar met een mooi gestyled kapsel kan het zonde zijn om een elastiek te gebruiken. Vaak verschijnt daarmee een vervelende knik in je haar die de hele dag zichtbaar blijft. Herkenbaar? invisibobble maakt deze situatie verleden tijd.

De invisibobble original is de basis van elk elastiek. Het is gemaakt van kunststof in een spiraalvorm zonder ijzer. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw haar niet afbreekt of beschadigt. Door de vorm van het elastiek wordt de druk van je haar gelijkmatig verdeeld. Na een dag met opgestoken haar zal je hoofd hierdoor geen pijn meer doen.

invisibobble voor iedere haarstijl

Het ruime assortiment van invisibobble biedt jou veel keuze. Hierdoor past er altijd een product bij jouw haartype en stijl. Heb je dun haar of wil je het gedeeltelijk opsteken? Dan is een klein invisibobble elastiek een goede optie. Wil je een haaraccessoire toevoegen aan je kapsel? Ga dan voor een sprunchie in een kleur of print die bij je past.

Breng je jouw haar liever in model met een haarspeld? Ook dan is invisibobble er voor jou. De clips bieden hetzelfde draagcomfort als de elastieken. Ook laten ze geen afdruk achter in je haar. Wil je producten met elkaar combineren? Kies dan voor een invisibobble set.

invisibobble kopen bij Douglas

invisibobble kopen? Dat kan makkelijk via de website van Douglas. Ontvang je pakketje gratis in huis. Ben je benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bij jouw bestelling ontvang je twee gratis samples naar keuze. Zo laat jij je inspireren door de nieuwste producten.

Heb je persoonlijk beauty advies nodig? In onze winkels staan professionals klaar om je te helpen. Ook met vragen over een passend cadeau kan je bij ons terecht. Heb je iets leuks gevonden? Dan pakken wij jouw gifts gratis in.