Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Klinische formules met oprechtheid

The Ordinary is een erg toegankelijk huidverzorgingsmerk dat bekende actieve ingrediënten op de markt brengt voor een betaalbare prijs. Alle producten worden gemaakt in het laboratorium en getest op mensen, The Ordinary is namelijk veganistisch en dierproefvrij. Daarnaast worden de producten gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit in de meest effectieve concentratie.

The Ordinary —klinische formules met oprechtheid

Shop wat bij jou past

Hydratatie

Deze More Molecules Squalane cleanser zorgt voor een echte hydratatieboost en een verbeterde beschermlaag van de huid.

Ontdek nu

Onzuiverheden

Wil je graag oneffenheden, een niet-egale teint en een ongelijke huidtextuur tegen gaan? Dan is dit serum een echte musthave. 

Ontdek nu

Veroudering

Bij gebruik van dit Multi-peptide + HA serum ga je fijne lijntjes tegen en verbeter je de elasticiteit en huidtuxtuur van de huid.

Ontdek nu

Ongelijke teint

Maak je huid stralend! Met deze exfoliating toner maak je jouw huid helder en je vermindert de zichtbaarheid van hyperpigmentatie.

Ontdek nu

Onze bestsellers

Onze huidverzorgingsroutine

 

1 - Voorbereiding

Start met het reinigen van je huid, dit is een erg belangrijke stap voordat je actieve ingrediënten aanbrengt. Deze Glucoside Foaming Cleanser is perfect om jouw verzorgingsroutine mee te starten! 

1 / 3
2 - Behandeling

The Ordinary heeft veel verschillende gerichte formules om jouw huidprobleem aan te pakken. Zo kan je bijvoorbeeld dit hyaluronzuur serum gebruiken om de gevoelige huid te hydrateren. 

2 / 3
3 - Afsluiting

Gebruik tot slot een moisturizer om de actieve ingrediënten af te sluiten en om de huid een goede ondersteuning te geven. 

3 / 3

The Ordinary

(63)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

The Ordinary skincare kopen in de DOUGLAS Online-Shop

The Ordinary is een merk van het Canadese bedrijf Deciem, dat in 2013 begon met het verkopen van de producten. Deciem had het doel om verzorgingsproducten te ontwikkelen die aan de ene kant zowel kwalitatief hoogstaand als diervrij zijn en ze aan de andere kant via een eerlijke prijs toegankelijk te maken voor een breed publiek. The Ordinary als een eigen merk biedt een breed assortiment pure serums en oliën. Ze bevatten slechts enkele actieve ingrediënten, waardoor het mogelijk is om de verschillende recepten met elkaar te combineren. Zo kunt u de serums en oliën van The Ordinary Skincare gebruiken als een basis voor huidverzorging door ze 's morgens of ’s avonds in verschillende laagjes aan te brengen. Creëer het gewenste effect door de producten te combineren en in de juiste volgorde aan te brengen.

The Ordinary wil vooral heel gewoon blijven. De verpakkingen dragen bij aan deze visie met de prachtige apotheek-achtige-flesjes en potjes. Hierop zetten ze de werkende stof van het product en onderbouwen ze wetenschappelijk waarom en hoe dit effect heeft op een specifieke huidzorg/wens. Daarnaast zijn alle producten vegan en vrij van nog veel meer (denk parabenen, sulfaten, minerale olie etc). Ook voor specifieke wensen zoals olievrije, nootvrije of glutenvrije producten kunt u bij dit merk terecht. Het merk heeft voor elke zorg of wens een aanpak met diverse producten, die binnen korte tijd het verschil zullen maken. Denk hierbij aan retinoïden, vitamine C oplossingen, antioxidanten, diverse AHA’s en 100% natuurlijk oliën.

The Ordinary producten

Het assortiment van The Ordinary omvat een breed scala aan oliën, serums en primers, maar ook peelings en crèmes. Het merk staat erom bekend dat er voor ieder huidtype een bijpassend The Ordinary Serum bestaat. In combinatie met andere serums en The Ordinary Oil creëert u het ultieme effect. The Ordinary Primer voltooit de huidverzorging en bereidt uw huid optimaal voor op uw make-up. Met de individuele producten creëert The Ordinary een geheel nieuwe manier van huidverzorging. Waarschijnlijk koopt u de ingrediënten die uw huid nodig heeft vaak in de vorm van een crème. Deze crème kan andere elementen bevatten die misschien helemaal niet nodig zijn. The Ordinary biedt u de mogelijkheid om ingrediënten zoals Hyaluron of Retinol individueel op elkaar of op uw huid af te stemmen. Zonder een schat aan andere ingrediënten te gebruiken die u misschien niet nodig heeft. Belangrijk bij het gebruik van de oliën en serums van The Ordinary is dat u ze in de juiste volgorde aanbrengt. Ook is het goed om elk ingrediënt een korte inwerktijd te geven. Tevens worden sommige producten op de vochtige huid aangebracht, terwijl andere alleen 's morgens of' s avonds worden gebruikt. Laat u adviseren door Douglas!

The Ordinary set

Voor wie niet goed weet welke producten die moet kiezen, heeft The Ordinary de perfecte oplossing bedacht: The Ordinary sets. Kies er eentje uit die past bij uw huidbehoeften en geniet van verschillende crèmes en serums die elkaar perfect aanvullen. Als u ze aanbrengt in de juiste volgorde (van vloeibare substanties naar dikkere boosters), zult u merken dat uw huid er soepeler, stralender én gezonder uit gaat zien.

The Ordinary guide en app

Of u nu last heeft van acne of een behandeling zoekt met een specifiek anti-aging effect, The Ordinary biedt producten voor elke huidbehoefte. Ook met een droge huid, een gemengde huid of een ongelijkmatige huid vindt u gegarandeerd de juiste verzorgingsroutine bij The Ordinary. De speciale fruitzuur bevattende peelings om onzuivere huid te verminderen, kunnen alleen worden gebruikt door mensen die al ervaring hebben met dit ingrediënt. Over het algemeen is er weinig informatie nodig om u gelukkig te maken met The Ordinary. Het merk heeft een handleiding ontworpen om uit te leggen hoe de producten moeten worden gecombineerd om het best mogelijke resultaat te bereiken. Over het algemeen kunnen op water gebaseerde formuleringen het beste op de huid worden aangebracht vóór het aanbrengen van de olie. Bovendien raadt The Ordinary aan om maximaal drie serums in combinatie te gebruiken. Omdat de behandeling van een vette huid afwijkt van die van een droge huid, is het verstandig om u goed te laten informeren over het gebruik van de producten van The Ordinary. De productomschrijvingen en instructies op de verpakking geven u in elk geval een indicatie of de actieve ingrediënten geschikt zijn voor uw huid.

The Ordinary kopen

Hieronder geven we u een overzicht van de verschillende lijnen van The Ordinary. Zo krijgt u een eerste indruk over hoe de producten te gebruiken en zijn en waaruit ze zijn opgebouwd!

The Ordinary Direct Acids

Het meest bekende product in het assortiment van The Ordinary's Direct Acids is ongetwijfeld de AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Het bestaat voor 30 procent uit verschillende hydroxyzuren en 2 procent uit beta-hydroxyzuren. Daarnaast bevat het vitamine B5, Tasmaanse peper en zwarte wortel. De peeling bevrijdt uw huid van dode huidcellen en ondersteunt het vermogen om de huid te regenereren. Uw huid is zichtbaar gladder, fijne lijntjes worden zachter en onzuiverheden verminderen. De peeling is niet geschikt voor de gevoelige huid en mag alleen worden gebruikt wanneer u ervaring heeft met zuurrijke peelings. Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum van The Ordinary maakt de huid zichtbaar gladder. Hyaluronzuur kan tot duizend keer zijn eigen gewicht binden en vormt daarom de huid op een natuurlijke manier. De vochtinbrengende ingrediënten houden uw huid strak en zorgen voor een stralende, frisse look. The Ordinary salicylzuur 2% solution verheldert en reinigt uw huid. Salicylzuur en beta-hydroxyzuur maken uw huid vrij van dode huidcellen en invloeden van buitenaf. De voedende elementen zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt. De Lactic Acid ingrediënten zijn verkrijgbaar in twee verschillende combinaties: als Lactic Acid 10% + HA 2% gezichtspeeling en als Lactic Acid 5% + HA 2% gezichtspeeling. Beide vertrouwen op het reinigende effect van melkzuur, waarbij de 10% een significant sterker effect heeft dan de 5%. Tasmaanse peper verzacht de kracht van melkzuur, zodat uw huid niet onnodig geïrriteerd raakt. De Lactic Acid peeling van The Ordinary reinigt de huid en verwijdert make-upresten en onzuiverheden. Uw teint wordt zichtbaar verfijnt en straalt!

Als u last heeft van hyperpigmentatie en pigmentvlekjes, dan kunt u The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA Serum proberen. Het product bevat hyaluronzuur en gezuiverd alfa-arbutine. Dit vermindert donkere vlekjes en hyperpigmentatie. Hyaluronzuur biedt de nodige extra zorg en geeft een natuurlijke bescherming aan de huid. Daarnaast is er de Azelaic Acid Suspension 10% van The Ordinary. Dit product verbetert de huidstructuur, maakt uw huid gelijkmatiger en vermindert donkere vlekjes. Uw teint wordt helderder en de pigmentatie zal afnemen. De crème is geschikt voor alle huidtypen, maar zorg ook altijd voor een bijpassende zonnecrème!

Om uw huid van meer vocht te voorzien en een extra dosis verzorging te geven, gebruikt u The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA-gezichtsbehandeling. De beschermlaag van uw huid wordt versterkt en een mix van aminozuren, vetzuren, ureum en andere actieve ingrediënten stimuleren de natuurlijke werking van uw huid. Het versterkt de regeneratie van de huid, omdat de ingrediënten van nature in de huid aanwezig zijn en nu alleen een boost krijgen.

The Ordinary Hydrators and Oils

Het hierboven genoemde Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum van The Ordinary is hét product om de huid te hydrateren. Maar er zijn ook andere werkzame stoffen die hiervoor geschikt zijn en die in combinatie met andere ingrediënten een ongelooflijke kracht hebben. Zo heeft de High-Spreadability Fluid Primer Make-Up Base Primer heeft een serumachtige textuur die het aanbrengen ervan aanzienlijk vergemakkelijkt. U kunt de primer eenvoudig aanbrengen na uw gezichtsverzorging. Het helpt om donkere schaduwen rond de ogen of op de bovenlip en het voorhoofd te verminderen. De primer is niet vet en geeft u een frisse uitstraling in een handomdraai! Een van de populairste gezichtsoliën van The Ordinary is de 100% Cold-Pressed Virgin Marula Oil. De olie wordt gewonnen uit zaadkernen van de vruchten van de Marula-boom en heeft een antioxiderende werking. Uw huid wordt gehydrateerd, zacht verzorgd en zal stralen!

The Ordinary More Molecules

De Niacinamide 10% + 1% Zink gezichtscrème van The Ordinary is een highlight in het assortiment! De combinatie van vitamines en mineralen werkt tegen onzuiverheden. De talgproductie wordt verminderd en de poriën worden gereinigd. Dit voorkomt het ontstaan van nieuwe onzuiverheden. De crème is perfect voor een gecombineerde, vette en onzuivere huid. Als u op zoek bent naar een echte all-rounder, is The Ordinary Buffet wellicht een goede keuze: de complexe samenstelling van de verschillende ingrediënten vermindert de tekenen van veroudering effectief. De ingrediënten zijn zowel hydraterend en verstevigend en vormen een ideale basis voor frisse, stralende huid. Het product is licht en niet plakkerig. Verschillende peptide-complexen, hyaluronzuur complexen, een probioticum complex en elf huidvriendelijk Aminozuren zijn het geheim achter de betrouwbare anti-aging effecten van Buffet!

The Ordinary Retinoids

Retinoids van The Ordinary zijn vooral populair omdat ze uitstekende anti-aging eigenschappen hebben. The Ordinary Granactive Retinoïde 2% in Squalane Serum is bijvoorbeeld een watervrije oplossing die zo vroeg mogelijk de tekenen van veroudering tegengaat. Hun uitzonderlijke combinatie van actieve ingrediënten zorgt ervoor dat huidirritaties die kunnen optreden bij het gebruik van pure retinol vermeden worden. De Retinol 1% in Squalane serum bevat daarentegen 1% zuiver retinol. Dit staat ook bekend als vitamine A en helpt de eerste rimpeltjes te verminderen. Het gaat ook de eerste tekenen van veroudering tegen zoals pigmentatie en fijne lijntjes. Dit product kan bij een gevoelige huid irritatie veroorzaken. Als u de effecten van Retinol nog steeds niet wilt missen, kunt u een van The Ordinary's Granactive Retinoid-producten gebruiken.

The Ordinary Vitamine C

Een absoluut nieuwe ontdekking onder de huidverzorgingsingrediënten is al enige tijd vitamine C. Er wordt beweerd dat het een verhelderend effect heeft waardoor de huid er egaal en stralend uitziet. De Vitamine C-suspensie van The Ordinary is verkrijgbaar als serum en als crème. Beide bevatten een zeer hoog gehalte aan L-ascorbinezuur. Dit wordt gebruikt tegen tekenen van veroudering en verheldert de huid. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12% Serum heeft een vergelijkbaar effect, maar is in combinatie met water stabiler dan de vorige producten. Dit zorgt voor een aangename, soepele textuur die gemakkelijker is aan te brengen. Het serum heeft een verhelderend effect en maakt uw huid zichtbaar sterker.

The Ordinary online kopen bij DOUGLAS

The Ordinary: Het is geen toeval dat The Ordinary in slechts enkele jaren een gevestigd huidverzorgingsmerken is geworden. Schoonheidsspecialisten, bloggers en influencers zweren bij de effecten van de producten van het merk en de mogelijkheid om een selectie op hun eigen huid af te stemmen. Bekijk de verschillende actieve ingrediënten en laat u adviseren, zodat de producten van The Ordinary ook uw huid kunnen opvrolijken!