• Gratis verzending en retour
 • Gratis sample naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Verzending & levering


Levertijden

Al uw bestellingen worden kosteloos bezorgd, bij u thuis of op het werk. We leveren alleen in Nederland en België, op elk gewenst adres, met uitzondering van postbussen.

We doen ons uiterste best om de beloofde levertijd waar te maken. Indien het onverhoopt niet lukt om uw bestelling conform ons bezorgschema te bezorgen, dan laten we dit aan u weten. Zo vermelden we bij elk artikel of het direct leverbaar is en krijgt u in de kassa alleen de beschikbare bezorgdagen en tijdvlakken te zien.

Onze bezorgpartner DHL Parcel bezorgt de bestellingen op het door u opgegeven afleveradres. Hierop zijn de voorwaarden van DHL Parcel van toepassing. Bent u onverhoopt niet thuis om een pakketje in ontvangst te nemen? Na een mislukte bezorgpoging krijgt u van onze bezorgpartner een KIB kaart (‘bezorger gemist’ in de brievenbus) en tevens ontvangt u een bezorger gemist melding per e-mail. U heeft dan de mogelijkheid om tot 23.59 uur een nieuwe bezorgafspraak maken, bijvoorbeeld een ander bezorgmoment en/of locatie, via de track en trace omgeving. U kunt er ook voor kiezen om het pakketje bij uw buren te laten bezorgen. Indien u geen nieuwe bezorgafspraak maakt dan ligt het pakket de volgende dag klaar bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint.

Onderstaand vindt u ons bezorgschema voor Nederland:

Besteld op Voor 22:00 uur Na 22:00 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op maandag
Zaterdag Levering op maandag Levering op dinsdag
Zondag Levering op dinsdag Levering op dinsdag

Onderstaand vindt u ons bezorgschema voor België:

Besteld op Voor 20:30 uur Na 20:30 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op maandag
Zaterdag Levering op dinsdag Levering op dinsdag
Zondag Levering op dinsdag Levering op dinsdag
Afhalen bij een DHL ServicePoint

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in een van onze Douglas stores of bij één van de vele DHL ServicePoints. Voor DHL ServicePoints geldt dat uw bestelling 7 dagen voor u bewaard blijft. Na deze termijn wordt uw bestelling geretourneerd naar de Douglas Online Shop. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag terug. Let op! Neem voor het afhalen van uw bestelling altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Afhalen bij een Douglas store

U kunt uw bestelling laten afleveren bij een Douglas store naar keuze. Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen in een Douglas Store, dan wordt uw bestelling hier 14 dagen voor u bewaard. Na deze termijn wordt uw bestelling geretourneerd naar de Douglas Online Shop. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag retour.

Product reserveren in een store

Het is mogelijk om via de Online Shop een product te reserveren in uw favoriete store. De store houdt het product in dit geval voor een bepaalde tijd voor u vast. Om een product te reserveren in de store klikt u op de betreffende productpagina op de button 'Reserveren in uw favoriete store'. Controleer vervolgens de beschikbaarheid van het product in een store bij u in de buurt. Wanneer u een store gevonden heeft waar u het product op kunt halen, klikt u op 'Reserveer nu'. U ontvangt een e-mail met een bevestiging zodra u het product op kunt halen.

Zelf uw aflevermoment kiezen

Het is tevens mogelijk om zelf het gewenste aflevermoment te kiezen. Dit kan tot zeven dagen vooruit, waarbij u kunt kiezen voor levering overdag (9:00 - 14:00 of 15:00 - 18:00), afhankelijk van uw postcodegebied of avondlevering (17:30 - 21:30). De keuze voor een aflevermoment kunt u selecteren in stap 2 van het bestelproces, nadat u uw gewenste afleveradres heeft aangegeven. Voor leveringen in België is het kiezen van een aflevermoment niet mogelijk.

Same Day Delivery (vandaag in huis)

Wilt u uw favoriete beautyproducten bestellen en deze dezelfde dag nog ontvangen? Dat kan! Als uw afleveradres zich in het postcodegebied bevindt waarvoor deze levering mogelijk is, dan kunt u van maandag t/m vrijdag profiteren van Same Day Delivery. Plaats uw bestelling vóór 11:00 uur en selecteer de afleveroptie ‘Same Day Delivery’. Uw pakket zal dezelfde avond worden verzonden en bezorgd door Red Je Pakketje. De kosten voor deze aflevermethode zijn €3,95.

Voorwaarden

Same Day Delivery is enkel mogelijk voor bestellingen met een afleveradres in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het aflevermoment is tussen 18:00 en 22:00. Same Day Delivery is niet mogelijk op zaterdag, zondag en op feestdagen. Het is niet mogelijk om een Same Day Delivery bestelling bij een DHL Service Point of in een Douglas Store af te laten leveren.