• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
Verzending & levering


Levertijden

Vanwege de enorme hoeveelheid bestellingen tijdens VIP Shopping Night kan het helaas voorkomen dat uw pakketje langer onderweg is dan u van ons gewend bent.

Al uw bestellingen worden kosteloos bezorgd, bij u thuis of op het werk. We leveren alleen in Nederland en België, op elk gewenst adres, met uitzondering van postbussen. We bieden tevens een gratis cadeauservice. De door u bestelde producten worden stijlvol ingepakt en, indien gewenst, voorzien van een wenskaart met of zonder een persoonlijke tekst.

We doen ons uiterste best om de beloofde levertijd waar te maken. Indien het onverhoopt niet lukt om uw bestelling conform ons bezorgschema te bezorgen, dan laten we dit aan u weten. Zo vermelden we bij elk artikel of het direct leverbaar is en krijgt u in de kassa alleen de beschikbare bezorgdagen en tijdvlakken te zien.

Onze bezorgpartner DHL Parcel bezorgt de bestellingen op het door u opgegeven afleveradres. Hierop zijn de voorwaarden van DHL Parcel van toepassing. Bent u onverhoopt niet thuis om een pakketje in ontvangst te nemen? Na een mislukte bezorgpoging krijgt u van onze bezorgpartner een KIB kaart (‘bezorger gemist’ in de brievenbus) en tevens ontvangt u een bezorger gemist melding per e-mail. U heeft dan de mogelijkheid om tot 23.59 uur een nieuwe bezorgafspraak maken, bijvoorbeeld een ander bezorgmoment en/of locatie, via de track en trace omgeving. U kunt er ook voor kiezen om het pakketje bij uw buren te laten bezorgen. Indien u geen nieuwe bezorgafspraak maakt dan ligt het pakket de volgende dag klaar bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint.

Onderstaand vindt u ons bezorgschema voor Nederland:

Besteld op Voor 22:00 uur Na 22:00 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op maandag
Zaterdag Levering op maandag Levering op dinsdag
Zondag Levering op dinsdag Levering op dinsdag

Onderstaand vindt u ons bezorgschema voor België:

Besteld op Voor 20:30 uur Na 20:30 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op maandag
Zaterdag Levering op maandag Levering op dinsdag
Zondag Levering op dinsdag Levering op dinsdag
Afhalen bij een DHL ServicePoint

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in een van onze stores of bij één van de vele DHL ServicePoints. Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen in een Douglas store, dan wordt uw bestelling hier 14 dagen voor u bewaard. Voor DHL ServicePoints geldt dat uw bestelling 7 dagen voor u bewaard blijft. Na deze termijn wordt uw bestelling geretourneerd naar de Douglas Online Shop. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag retour. Let op! Neem voor het afhalen van uw bestelling altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Afhalen bij een Douglas store

U kunt uw bestelling laten leveren bij een Douglas store naar keuze. Kiest u ervoor om uw bestelling af te halen in een Douglas Store, dan wordt uw bestelling hier 14 dagen voor u bewaard. Na deze termijn wordt uw bestelling geretourneerd naar de Douglas Online Shop. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag retour.

Product reserveren in een store

Het is mogelijk om via de Online Shop een product te reserveren in uw favoriete store. De store houdt het product in dit geval voor een bepaalde tijd voor u vast. Om een product te reserveren in de store klikt u op de betreffende productpagina op de button 'Reserveren in uw favoriete store'. Controleer vervolgens de beschikbaarheid van het product in een store bij u in de buurt. Wanneer u een store gevonden heeft waar u het product op kunt halen, klikt u op 'Reserveer nu'. U ontvangt een e-mail met een bevestiging zodra u het product op kunt halen.

Zelf uw aflevermoment kiezen

Het is tevens mogelijk om zelf het gewenste aflevermoment te kiezen. Dit kan tot zeven dagen vooruit, waarbij u kunt kiezen voor levering overdag (9:00 - 14:00 of 15:00 - 18:00), afhankelijk van uw postcodegebied of avondlevering (18:00 - 21:00). De keuze voor een aflevermoment kunt u selecteren in stap 2 van het bestelproces, nadat u uw gewenste afleveradres heeft aangegeven. Voor leveringen in België is het kiezen van een aflevermoment niet mogelijk.