• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
Retourneren


Retourzendingen vanuit Nederland

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid uw bestelling conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te retourneren. Meer over het retourneren van bestellingen via de Douglas Online Shop leest u in onze algemene voorwaarden. U kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. U dient dan de bestelde producten in goede en ongebruikte staat (en in de originele verpakking) te retourneren. Bij elke bestelling treft u een retourformulier aan. Heeft u geen retourformulier ontvangen? Voeg dan een notitie toe aan uw pakket met uw bestelnummer en de reden van retourneren. U kunt de producten retourneren door het samen met uw retourformulier als pakket aan te leveren bij een DHL ServicePoint. Klik hier voor uw dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Als extra service brengt de Douglas Online Shop u geen kosten in rekening voor het retourneren van uw bestelling.

Retourzendingen vanuit België

Bij een retourzending vanuit België neemt u contact op met onze klantenservice via +31 24 51 51 45 of stuurt u een e-mail met uw contactgegevens en bestelnummer naar klantenservice@douglas.nl om uw zending aan te melden.

Tevens ontvangen wij graag uw IBAN (International Bank Account Number) en tenaamstelling om de eventuele terugbetaling van uw retourzending in orde te maken.

U ontvangt vervolgens per e-mail een retouropdracht die u op uw retourzending kunt bevestigen en afgeven bij een bpost-afhaalpunt bij u in de buurt.

Als extra service brengt Parfumerie Douglas u geen kosten in rekening voor het retourneren van uw bestelling.

Vouchers & coupons

Wanneer u gebruikmaakt van een vouchercode of couponkorting geldt in sommige gevallen een minimum netto te besteden bedrag. In het geval van een retour blijft het netto te besteden bedrag van toepassing. Mocht u door het retourneren van een product of producten beneden het minimum netto te besteden bedrag komen, wordt de volledige couponkorting met de retour verrekend.