Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van douglas.nl.
Verberg deze melding

SERVICE BIJ DOUGLAS

Geuren, verzorging, make-up en meer: douglas.nl is meer dan een online parfumerie.

Douglas.nl biedt het grootste online beautyassortiment en is een online parfumerie en beautyparadijs in één. Geniet naast geuren, verzorging en make-up ook van advies, ons online magazine, prijsvragen, Douglas Card Specials, cadeaus en gratis samples.
Bestellen bij Douglas.nl is veilig en snel, dankzij onze beveiligde betaalmethodes beveiligde betaalmethodes. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd: zowel in Nederland als in België hebben wij een gratis 24-uurs levering. Wilt u een cadeau graag ingepakt hebben, maak dan gebruik van onze gratis cadeauservice. En natuurlijk kunt u uw bestelling altijd kosteloos retourneren.
Onze tip: maak gratis uw eigen Douglas-account aan om direct van al uw voordelen en mogelijkheden te profiteren. Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste acties, aanbiedingen en trends.