Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Marc Jacobs

(22)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Marc Jacobs parfum kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Marc Jacobs parfum - Marc Jacobs is sinds de jaren 80 een van de meest succesvolle modeontwerpers in de VS. Zijn naam is een gerenommeerd merk voor gewilde luxe artikelen die wereldwijd bekend is. Naast mode, worden liefhebbers van een verfijnde levensstijl ook geprikkeld door de tassen, accessoires of schoonheidsproducten. Marc Jacobs-geuren zijn onmisbaar voor een gevarieerde geurcollectie voor veeleisende vrouwen. Mannen weten ook de opwindende creaties van Marc Jacobs voor heren te waarderen.

Veel fans wachten zelfs vol verlangen op Marc Jacobs om een nieuw parfum te ontwerpen. Ontdek de meest opwindende en modieuze geursamenstellingen van deze ontwerper bij Douglas. Je kunt een grote variëteit aan verfrissende tot verleidelijke Marc Jacobs-luchtjes verwachten. In de Douglas Online shop vindt u gemakkelijk uw favoriete Marc Jacobs-geurtje. Ga samen met Douglas op een ontdekkingsreis naar de parfum die bij u past.

Marc Jacobs Daisy - verleidelijke bloemengeur

De lijn Daisy bevat unieke Marc Jacobs-luchtjes die erg populair zijn onder vrouwen. Gebruik de diverse geuren om uzelf in elke situatie te verwennen met de bijpassende bloemige nuances. Ontdek Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette, die fascineert met zijn topnoot. Ervaar de aroma's van vioolblaadjes in combinatie met verkwikkende fruitige noten van grapefruit en aardbeien. Jasmijn, viooltjes en gardenia's, vormen de verleidelijke hartsnoot, die boeit met zijn bloemige intensiteit. De basisnoot betovert met lichte houtsoorten, musk en sensuele vanille-aroma's.

Ontdek ook de Marc Jacobs Daisy Eau de Parfum. Van de frisheid van grapefruit tot de verleidelijke musknoten, worden dezelfde geurnuances gegarandeerd in een unieke intensiteit. De liefde voor het leven is de hoofdrolspeler in Marc Jacobs Daisy Love. Op basis van kasjmier muskus en hout, wacht de hartnoot van delicate madeliefjes op u. Aroma's van de zeldzame bergbraambessen zijn de opmaat voor deze pure geur, die zijn speelse charme weet te ontwikkelen. Met dit MAr krijgt u een parfum dat onschuldige flair combineert met een onverslaanbare verfijning.

Marc Jacobs parfum online kopen bij DOUGLAS

Daisy Dream Eau de Toilette geeft u letterlijk een droomachtig fris gevoel. Daarvoor zorgen in het bijzonder de aroma's met in de topnoot bramen, peer en grapefruit. Jasmijnbloemen in combinatie met lychee en blauweregen vormen een zeer vrouwelijke hartsnoot die u omhult met een verleidelijke geur. Kokosnoot in als basisnoot ondersteunt de magische aroma's van de lychee en vervoert u naar het rijk van fantastisch exotisme. Musk en lichte houtsoorten vormen samen met de kokos een harmonieus fundament dat uw zintuigen vakkundig streelt.

Met Marc Jacobs Daisy Dream beschikt u over een discrete partner die u met mysterieuze kracht weet te inspireren. Daarentegen biedt het parfum van Marc Jacobs, Daisy Eau so Fresh, een waar vuurwerk van verkwikkende aroma's. Peren, frambozen en grapefruit zorgen voor een zelfverzekerd begin van een florale hartnoot, die u betoveren met wilde roos, appelbloesem en viooltjes. Musk, ceder en pruim in de basisnoot, ondersteunen de spannende frisse aard van deze samenstelling.