• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Marc Jacobs

Marc Jacobs is één van de meest getalenteerde designers ter wereld.  Zijn ingehouden stijl en aandacht voor detail zijn waarden die ook consequent doorgevoerd worden in zijn geurencollectie. Marc zei ooit: “Een geur is, net als mode, bedoeld om je persoonlijke stijl te benadrukken”.Marc Jacobs parfum: de klasse van een topdesigner uit New York City

Parfum koopt men eigenlijk voornamelijk voor de geur, maar de flesjes van de Marc Jacobs parfums zijn alleen al de moeite waard voor hun look. U kunt namelijk duidelijk zien dat een wereldberoemde modeontwerper achter de geuren zit. De kleurrijke flesjes hebben allerlei leuke details en zijn echte eyecatchers voor op de kaptafel.

De trendy lifestyle van Marc Jacobs

De Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs bracht in 1986 onder zijn eigen naam zijn eerste modecollectie met succes uit. In de jaren erna breidde hij zijn kledinglijn uit met andere producten. Nu kunt u bij deze designer ook terecht voor allerlei accessoires en beauty-artikelen. Zijn fans kunnen zich dus van top tot teen in zijn style kleden en ook nog ruiken. Sinds 2001 startte de ontwerper namelijk zijn geurlijn met zijn eerste parfum Marc Jacobs for women. Nog steeds worden nieuwe geuren aan de collectie Marc Jacobs parfums toegevoegd.

Voor iedere Marc Jacobs parfum een passend ontwerp

Van showergel tot bodylotion en van Eau de Toilette tot Eau de Parfum: Marc Jacobs heeft allerlei verschillende producten om lekker te ruiken. Onder de parfums bevindt zich een licht en luchtige bloemengeur. Het is Daisy Dream die in een net zo licht en luchtig flesje zit. Charme, elegantie, een beetje dagromen en een vleugje romantiek zijn de trefwoorden die bij deze Eau de Toilette passen. Van de geur die bij Daisy Dream hoort heeft Marc Jacobs meerdere varianten ontwikkeld. Zo is er het Eau de Parfum Daisy. Deze is iets verleidelijker, maar heeft nog steeds een fris geurtje. Het Eau de Parfum Daisy Dream gaat juist weer helemaal de dromerige kant op, wat u al kunt zien aan het prachtige blauwe flesje. Eigenlijk kunt u via het uiterlijk van de flesjes al inschatten om wat voor soort geur het gaat. Het levendige en krachtige Honey heeft bijvoorbeeld een olijk geel flesje. De zwoele Decadence zit daarentegen in luxe 'handtasje'. De geuren van de Marc Jacobs parfums bieden dus meer dan een geurtje alleen: ze zijn ook een ware belevenis voor uw ogen.