Geuren (3371)
Resultaten verfijnen
Verwijder alle filters
Merken
Prijs
-
Favorieten van andere klanten
vorherigen
nächsten

Zur�ck 1 2 3 .. 34

Parfums als finishing touch voor een aangename verschijning!

Wanneer u met veel zorg en aandacht een modieuze look heeft samengesteld waarin trendy kleding, schoenen en accessoires een aangename match maken, dan kan een goed gekozen parfum, eau de toilette of ander aantrekkelijk luchtje de finishing touch zijn waarmee u uw aangename verschijning compleet maakt. Of u nu een heerlijke volle geur zoekt voor een avondje uit in het theater, of een milder luchtje voor op uw werk, voor elke gelegenheid is er wel een passend parfum!

Geuren van topmerken voor speciale gelegenheden of dagelijks gebruik

Tegenwoordig zijn verschillende topmerken vaak op zoek naar innovatieve manieren om verschillende typen mensen van dienst te zijn met een aroma dat past bij hun persoonlijkheid. Een sportief persoon zoekt vaak naar geurtjes die goed aansluiten bij actieve bezigheden in de frisse buitenlucht of in de sportzaal. Mensen met een representatieve functie in het bedrijfsleven hebben vaak weer andere voorkeuren als het bijvoorbeeld om een parfum voor op hun werk gaat. Bij veelvuldig contact met klanten en zakenrelaties verdient een wat minder krachtige geur daarbij vaak aanbeveling boven een sterk parfum. Tijdens een première voorstelling of een jubileum kunnen wat zwaardere parfums vaak de juiste snaar raken.

Voor iedereen het juiste parfum!

Omdat geen enkel persoon hetzelfde is, bestaat er tegenwoordig een breed aanbod aan geurtjes voor dames en heren met uiteenlopende voorkeuren. Bij de aankoop van parfums is het belangrijk dat het parfum goed bij uw huid past. Een parfum kan op uw huid anders ruiken dan bij iemand anders. Of u nu houdt van aangename bloemige parfums, houtachtige luchtjes, oriëntaalse geuren of heerlijk frisse eau de toilettes, het is belangrijk dat u de parfum eerst op uw huid test. Bij de online shop van Douglas kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment waarmee u uw individualiteit en uw lifestyle extra onderstreept en waarmee u bij de mensen om u heen een smaakvolle indruk achterlaat. Ook wordt uw bestelling kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples!

Top