Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
Collistar

De Italiaanse essentie van schoonheid

MADE IN MILANO

Collistar, opgericht in Milaan in 1983, vertegenwoordigt internationaal de Italiaanse essentie van schoonheid. Collistar Clean Research® combineert optimale doeltreffendheid met uitstekende effectiviteit, gefocust op het respecteren van de huid en de planeet, met prioriteit voor unieke, duurzame Italiaanse ingrediënten.

Het Collistar assortiment

Gezichtsverzorging

Persoonlijke hydratatie, anti-age en doelgerichte skincareroutines voor elke huidbehoefte.

Ontdek nu

Lichaamsverzorging

Ontdek een complete lichaamsroutine gebaseerd op de wensen en behoeften van je huid.

Ontdek nu

Make-up

Innovatief en duurzaam, natuurlijk en doeltreffend. Dat is de essentie van Collistar make-up.

Ontdek nu

Zelfbruining

365 dagen per jaar een stralende, natuurlijke, sunkissed huid met de zelfbruiningsproducten van Collistar.

Ontdek nu

Zonverzorging

Met Collistar kun je veilig zonnen zonder aan het plezier van een gebruinde, stralende teint af te doen.

Ontdek nu

Nieuwe producten

Bestsellers

Collistar

(217)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Collistar

Bij Collistar draait alles om Italiaanse schoonheid. Gebaseerd op dermatologisch onderzoek, vind je hier alle tools om jouw huid te laten stralen. Van gezichtsverzorging tot make-up: ieder product bestaat uit duurzame ingrediënten. De unieke formules zijn dus niet alleen goed voor jou, maar ook voor de natuur om je heen. Ontdek alle Collistar-producten en kom erachter waarom dit hét beste beautymerk van Italië is.

Ontdek alle Collistar-producten en -sets

Maak kennis met de Collistar-producten. Wat heb jij nodig? Je vindt hier verschillende dagcrèmes, serums en maskers. Tip van ons: voeg zonverzorging toe aan jouw routine. Als je dit elke dag doet, blijft je huid langer soepel en fris. Mocht je bang zijn dat je hierdoor niet meer bruin wordt, dan heeft Collistar dé oplossing voor je. Met de populaire Magic Drops krijg je binnen één uur een subtiel tintje. En dat zonder vlekken, een oranje gloed of UV-straling. Kies een van de Collistar-sets of stel zelf wat samen en verwen jezelf!

Collistar bestellen bij Douglas

Ben jij fan van Collistar? Dat begrijpen we. Goed nieuws: je kunt alle Collistar-producten bestellen bij Douglas. Binnen een paar muisklikken heb je jouw online winkelmandje vol en reken je af. Daarna sturen wij je aankopen zo snel mogelijk naar je toe. Je betaalt bij ons nooit verzendkosten. Wil je de Collistar-producten liever eerst in het echt bekijken, voordat je iets koopt? Ook dat is mogelijk. Kom langs in een Douglas-winkel bij jou in de buurt en laat je persoonlijk adviseren door een van onze beautyprofessionals.