Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Weleda

(123)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Weleda kopen in de DOUGLAS Online-Shop

De natuur weer bij ons terugbrengen: dat is de missie van Weleda. Een goede zorg voor de mens en de natuur staat daarom centraal bij Weleda. Het cosmeticamerk produceert producten met 100% natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige oliën, plantenextracten en natuurlijke etherische oliën. De Weleda-producten beschikken over het NATRUE-kwaliteitslabel. Dit label is het strengste internationale keurmerk op het gebied van natuurcosmetica. Zo bent u ervan verzekerd dat de producten daadwerkelijk volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Bekijk de diverse huidverzorgingsproducten van Weleda in onze webshop en ontdek de voordelen van natuurlijke cosmetica.

Weleda-producten: geschikt voor iedereen

Gezichtsverzorging, gezichtsreiniging, bodylotions, douchegels en noem maar op. Weleda biedt producten voor iedereen: man en vrouw, jong en oud. De producten zijn geschikt voor iedere huidtype, doordat ze uit natuurlijke stoffen bestaan. Uw lichaam kent deze natuurlijk ingrediënten als eigen. Zo versterken en ondersteunen de producten van Weleda onze huid op een volledig natuurlijke wijze. Uw gezicht verzorgen was nog nooit zo makkelijk en fijn. U kunt de producten van Weleda kopen in een van de Douglas-winkels of online in onze webshop.

Weleda online kopen bij Douglas

Kiest u voor een natuurlijke verzorging van uw huid, dan kiest u voor Weleda. Of u nu een fijne lotion voor uw baby nodig heeft of uw gezicht wilt laten stralen met een zachte gezichtscrème. Weleda helpt u hierbij. Meer informatie nodig over Weleda’s producten? Breng dan een bezoek aan onze Douglas winkels en laat u adviseren door onze professionals. Wilt u thuis op uw gemak de producten van Weleda bestellen? Dat kan snel en eenvoudig in onze webshop. Bestel de producten online en profiteer van fijne extra’s, zoals een snelle levering en twee gratis samples.