Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Valentino

(19)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Met Valentino Parfum een explosie van selecte geuren beleven

Valentino is opgericht in 1959 en staat voor iconische looks, uitstekende fashion en Italiaanse handwerkkunst. Er is nauwelijks een ander fashion-merk dat zo in staat is om mode en parfum op elkaar af te stemmen en te presenteren. Met Valentino benadrukt u als vrouw uw schoonheid of als man uw mannelijke, sterke en krachtige uitstraling! In het Eau de Parfum en Eau de Toilette geurensegment van Valentino bevindt zich het optimale parfum voor haar én voor hem. De geuren benadrukken de positieve eigenschappen. Verder maken de verleidelijke roos, het sensuele sandelhout, de zachte vanille of de aantrekkende muskusgeur een prachtige outfit voor de dag of de avond perfect af. Laat u zich in een van onze stores of in de Douglas online shop inspireren en ontdek welke geur het beste bij u past!

Smaakvolle elegantie in exclusieve stijl

Het merk Valentino belichaamt vooral esthetica en extravagantie. De grote modecreator gaf vanaf het begin een charmante, waardevolle en moderne noot aan de Italiaanse haute couture. De perfecte outfit wordt met een passende geur nog opvallender en aantrekkelijker. Laat de alledaagse stress op kantoor even los, of voel u begerenswaardig bij een romantische diner met een passende geur uit het assortiment van Valentino. De selecte en edele ingrediënten zorgen voor een intensieve en langdurige geurbeleving in de meest uiteenlopende nuances. Ook de flacons zijn op de geur afgestemd, zodat deze zich uitstekend kan ontplooien.

Populaire herengeuren van Valentino

Valentino Uomo is een van de meest begeerde herenparfums van Valentino. De frisse en intensieve geur van krachtige bergamot, koffienoten en gerookt hout maken dit parfum uitgesproken elegant en authentiek. Met deze geur beleven mannen hun eigen sensualiteit. Valentino Uomo Intense prikkelt de zintuigen. Zijn droog-houtachtige geur is aantrekkelijk en intens. Leer, tonkaboon en vanille zorgen voor een krachtig en mannelijk gevoel. Mandarijn, citrusvrucht en Iris Absolue geven de geur een bepaalde frisheid en zorgen voor een buitengewoon mannelijke sensualiteit. Voor wie van fris en elegant houdt, is de Valentino herengeur Uomo Acqua de juiste keuze. De mix uit groene tomaat, citroen, muskaat-salie, Iris Absolue en wit leer zorgt voor een speciale Italiaans-mediterrane harmonie en elegantie. Kunt u niet genoeg krijgen van deze geur? Bij Douglas vindt u het Uomo deodorant in spray- of stickvorm voor een betrouwbare bescherming.

Populaire vrouwengeuren van Valentino

Valentino staat voor haute couture gepaard met het zelfbewustzijn van de moderne vrouw. Passend hierbij is de geur Valentino Donna. Een bloemig-oriëntaalse geur met de frisheid van roos, bergamot en Iris-Pallida. Warme noten van leer en vanille geven de geur een sensueel effect. Een frisse geur voor vrouwen is het Valentino Donna Acqua. Dit Eau de Toilette is een stimulerende variant van de Valentino Donna klassieker. Met ijs behandelde peer en groene amandel worden hier gecombineerd met meidoorn en roos en zorgen voor een uitgesproken prachtig samenspel van verschillende nuances. De geur Valentino Valentina doet denken aan Italië. Hier triomfeert de aangename mix van Calabrische bergamot met witte albatruffel. Verder zorgen jasmijn, amalfi-sinaasappelbloesem en wilde bessen voor frisse en mediterrane nuances. Valentino Valentina geeft aan elke vrouw sensuele elegantie en gelijktijdig een rebelse twist. Het Valentina-parfum van Valentino is bij Douglas verkrijgbaar in een mooie rosé flacon. Laat u door de geuren van Valentino betoveren. Rond uw look met deze geuren perfect af en zorg elke dag voor een zelfbewust, fris en sensueel gevoel!