Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

De nummer 1 in anti-aging skincare

MEER DAN 150 JAAR EXPERTISE

Shiseido hanteert de filosofie dat uiterlijke schoonheid gepaard gaat met innerlijk welzijn. Sinds de oprichting van Shiseido in 1872 door Yushin Fukuhara is het merk trouw gebleven aan deze J-Beauty filosofie.

De dualiteit van de westerse cultuur en de Aziatische tradities, in combinatie met vooruitstrevende technologie, legt de basis voor ’s werelds grootste specialisten in huidverzorging.

Shiseido beautyroutine musthaves

150 JAAR TRADITIE EN INNOVATIE

Ultimune

Versterk de huid met Shiseido's nummer 1 anti-agingserum. Bestrijd tekenen van huidveroudering voor een gladdere, stralende en veerkrachtigere huid.

Ontdek nu

Essential Energy

Luchtige, zachte moisturizers bieden continu essentiële hydratatie voor een gezonde huid die straalt van energie. Ontdek moisturizers met én zonder SPF.

Ontdek nu

Benefiance

Een anti-rimpellijn met zijdezachte formules die zichtbaar rimpels corrigeren, intens hydrateert en zorgt voor een jeugdige uitstraling.

Ontdek nu

Vital Perfection

Deze anti-aging skincarelijn treedt op tegen de zichtbare tekenen van huidveroudering door de huid te liften, te verstevigen en te verhelderen.

Ontdek nu

Bio-Performance

De Bio-Performance-lijn staat bekend om futuristische technologie en wetenschap. Pure en krachtige ingrediënten die het anti-agingeffect direct zichtbaar maken.

Ontdek nu

Essentials

De eerste stappen in de skincareroutine om de huid te reinigen en voor te bereiden. Ontdek Shiseido’s cleansers en softeners om de huid te verdedigen en onderliggende huidproblemen te voorkomen.

Ontdek nu

Suncare

Bescherm en hydrateer de huid met Shiseido’s zonbescherming waarvan de filter versterkt wordt door warmte en water. Ontdek de lotion voor lichaam en gezicht en de crème, beide met SPF30 en SPF50.

Ontdek nu

Shiseido MEN

Ontdek anti-aginghuidverzorging van Shiseido MEN. Geschikt voor alle huidtypen en huidzorgen. De Shiseido MEN-producten bieden oplossingen voor het reinigen, hydrateren en versterken van de huid.

Ontdek nu

WASO

No Filter Beauty uit het hart van Japan. WASO is een eerlijke, clean en vegan huidverzorgingslijn in duurzame verpakking.

Ontdek nu

Make-Up

Een complete Shiseido make-up ook met hydraterende foundation, foutloze ink-eyeliners en gepigmenteerde lipsticks.

Ontdek nu

Ginza eau de parfum

Vernoemd naar het bruisende hart van Tokio. Vier verschillende parfums voor vrouwen met ieder hun eigen verhaal en eigen kracht.

Ontdek nu

Future Solution LX

Shiseido’s premium anti-aging huidverzorgingslijn, ontwikkeld met de kracht van de natuur en de meest geavanceerde wetenschap en technologieën.

Ontdek nu

Shiseido

(163)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Shiseido kopen in de Douglas online shop

Het Japanse luxe label Shiseido, dat in 1872 als een apotheek werd opgericht, is nu een succesvolle wereldwijde leverancier van hoogwaardige verzorgingsproducten, make-up artikelen en geuren. Shiseido richt zich op de harmonie van lichaam en geest. Daarom wil het Japanse Shiseido de natuurlijke schoonheid en het welzijn van zijn klanten in elke fase van het leven promoten. Shiseido combineert tradities uit het Oosten met Westerse technologieën. Ontdek de diverse cosmetica van Shiseido bij Douglas en vindt uw nieuwe favoriete product!

Ontdek de producten van Shiseido Nederland

In het assortiment van Shiseido vindt u alles wat u nodig heeft voor uw gezichtsverzorging – van gezichtsreiniging tot anti-age. De Ibuki-serie is speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie die worstelt met een stressvolle levensstijl. Deze verzorging brengt de huid weer in balans en ondersteunt haar eigen veerkracht. Dat is waar de naam Ibuki voor staat – "nieuwe adem". Trakteer uzelf op een zachte Shiseido-gezichtscrème, om uw huid de hele dag te hydrateren. Voor tijdens het slapen kunt u uw gezicht verwennen met een prettig nachtgelmasker. Er zijn dus veel verschillende Shiseido-producten en de keuze is eindeloos!

Shiseido NL online kopen bij Douglas

Met een nieuw lekker geurtje van Shiseido valt u geheid op! En met een zachte Shiseido-gezichtscrème laat u uw gezicht weer helemaal stralen. Heeft u de perfecte Shiseido-producten gevonden? Bestel de producten van Shiseido online in onze webshop en geniet van fijne voordelen. Zo wordt uw nieuwe product snel bij u thuis afgeleverd en krijgt u twee samples cadeau. Meer weten over Shiseido en de verschillende producten? Kom langs in een van de Douglas stores en laat u zich adviseren door onze experts.