Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Rimmel London

(63)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Make-up van Rimmel London

‘The London Look’, wie houdt er niet van? Rimmel London behoort tot de meest favoriete make-up merken wereldwijd, en die positie is natuurlijk niet zomaar gewonnen. Het merk bestaat al bijna 200 jaar, maar wat veel mensen niet weten is dat het merk is begonnen als parfumerie. In het jaar 1820 werd een Franse parfumeur gevraagd om een parfumerie in Londen te gaan runnen. De beste man accepteerde en verhuisde naar de stad. Hier richtte hij enkele jaren later, met zijn 14-jarige zoon Eugene Rimmel, de eerste eigen parfumerie op. In de tien opvolgende jaren specialiseerde Eugene Rimmel zich ook in de cosmetica, en zo werd Rimmel London geboren. Vrouwen van nu zijn hier nog altijd dankbaar voor.

Een breed assortiment make-up

De make-up lijnen van het merk zijn om meerdere redenen populair, en niet op de minste plaats om het feit dat ze volledig dierproefvrij zijn. Het ruime assortiment van het merk speelt natuurlijk ook een rol in de populariteit. Voor elke vrouw is er fantastische make-up te krijgen. Wanneer u een kijkje neemt in het make-up aanbod bij Douglas.nl, dan ziet u dat er voor elke dag, voor iedere gelegenheid en voor elke persoonlijkheid een goede keuze te maken valt. Of u nu van felle kleuren houdt of juist van de neutrale look, hier vindt u het.

Gemakkelijk online een keuze maken

Rimmel London heeft werkelijk alles voor vrouwen die graag mooi opgemaakt en goed verzorgd de deur uit willen stappen. Voor de wenkbrauwen zijn er gels, poeders en potloden en voor de ogen kunt u natuurlijk diverse soorten oogschaduw, oogpotlood en eyeliner vinden. Het merk biedt de beste foundations en heeft ook zeker naam gemaakt met de perfecte mascara’s binnen het assortiment. Natuurlijk zijn er van alle producten diverse varianten te vinden. Heeft u wat haast, maar zijn de nagels nog niet gelakt? Dan zijn er de 60 Seconds nagellakken die binnen een minuut droog zijn. Heeft u meer tijd? Dan zijn er diverse andere nagellakken. Op Douglas.nl kunt u het hele assortiment van Rimmel London online bekijken en direct uw favorieten bestellen.