Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
Guerlain

Een verhaal van creatieve durf

Sinds 1828 heeft Guerlain parfums, skincare en make-up geïnnoveerd en geperfectioneerd: gedurfde ontwerpers, legendarische creaties en tijdloze savoir-faire. Natuur en kunst is de inspiratie en schoonheid als handtekening.

Guerlain bestsellers

Aqua Allegoria

“The world is our Garden.”
De Aqua Allegoria collectie viert de prachtige wonderen van de natuur. Tot 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Ontdek de collectie

Rouge G

Een prachtige lipstick in een sierlijke case met spiegel. Pas de lipstick volledig aan op jouw eigen stijl en kies de shade en case die bij jou past.

Ontdek de collectie

Abeille Royale

Guerlain doet al jaren onderzoek naar honing en koninginnengelei. De BlackBee Repair™ technologie stimuleert het herstelproces van de huid en helpt het verlies van stevigheid en rimpels te corrigeren.

Ontdek de collectie

Habit Rouge

Habit Rouge Eau de Toilette is een klassieker van elegantie, verheerlijkt door de frisheid van citrustonen. Habit Rouge, gecreëerd in 1965, was het eerste oriëntaalse parfum voor heren.

Ontdek de collectie

Nieuwe producten

Guerlain

(197)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Guerlain

Met de luxe producten van Guerlain voel jij je verzorgd, elegant en bijzonder. Van parfum tot make-up: alles is tot in de puntjes uitgedacht. Het merk bestaat al sinds 1828, maar komt telkens weer met innovatieve formules en hopt zo mee op de nieuwste ontwikkelingen. Zo ben je ervan verzekerd dat je jouw huid geeft wat ‘ie verdient. Ook goed om te weten: bij alle producten van Guerlain staat de natuur centraal. Ervaar het zelf.

Guerlain-parfums, -make-up en meer

Bij Guerlain vind je een breed aanbod aan verschillende producten. Wil je jouw huidverzorgingsroutine een upgrade geven? Kijk dan eens bij de verschillende oliën, crèmes en serums. Als je jouw basis gevonden hebt, kun je daarna op zoek gaan naar make-up-producten die jouw huid laten stralen. Maak jouw look compleet met een van de parfums en voilà! Wat je ook gaat doen, je ziet er ongetwijfeld fantastisch uit.

Guerlain online kopen

Heb je jouw favoriete producten gevonden? Aarzel dan niet en vul jouw winkelmandje. Alles van Guerlain kun je gewoon online kopen. We bezorgen je pakketje zo snel mogelijk; vaak al de volgende werkdag. Ook betaal je geen verzendkosten. Mocht jouw aankoop een cadeautje zijn, dan pakken we ‘m kosteloos voor je in. Vink hiervoor ‘gratis cadeauverpakking’ aan in je besteloverzicht. Houd je niet van online shoppen? Kom dan gerust langs in een van de Douglas-winkels bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom!