Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Opgericht in Florence in 1921, is Gucci een van 's werelds toonaangevende luxe modemerken, met een gerenommeerde reputatie voor creativiteit, innovatie en Italiaans vakmanschap. De wereld van Gucci Beauty streeft naar ware expressie binnen een lijn van make-up en parfums. Laag voor laag, met gemakkelijke en opbouwbare texturen, creëer je je eigen schoonheidsalchemie.

Ontdek Gucci Beauty

Gucci Gloss à Lèvres

Voller maken en hydrateren: Hier is de Gucci Gloss à Lèvres. Gehuld in diepe hydratatie en met een langdurige glans. Verkrijgbaar in 6 tinten, geeft Gloss à Lèvres de lippen een subtiele kleurtint.

Ontdek nu

Gucci Guilty Elixirs

Maak kennis met Gucci Guilty Elixir de Parfum Pour Femme en Pour Homme, de nieuwste krachtige uitnodiging van Gucci Beauty tot liefde en zelfacceptatie.

Ontdek nu

Gucci Flora

Voortbouwend op het verhaal geïntroduceerd met Gucci Flora Gorgeous Gardenia, is dit het derde parfum dat zich aansluit bij de vreugdevolle wereld van #FloraFantasy.

Ontdek nu

Gucci Bloom

Gucci Bloom Eau de Parfum is een fijne geur die de eigentijdse, diverse en authentieke vrouwen van Gucci vastlegt. Noten van Tuberoos en Jasmijn laten een witte bloemengeur op de huid achter.

Ontdek nu

Gucci

(57)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Gucci geuren bij Douglas: Geuren met een geschiedenis

"Aan kwaliteit herinnert men zich lang nadat de prijs vergeten is", zei Aldo Gucci ooit. De prijs voor een geur van dit iconische merk betalen veel mensen maar al te graag. Per slot van rekening geldt: Wie beslist om een Gucci-geur te kopen, verwerft een luxueuze geur in een ongelooflijk mooie flacon. En er is nog meer: Elk Gucci-geur vertelt een bijzonder verhaal. Laat u door deze geuren betoveren! Zoek in de Douglas online shop of in een van onze stores naar de Gucci-geur die bij uw persoonlijke verhaal past!

Gucci geuren

Wilt u graag een nieuwe geur proberen? Dan is een Eau de Parfum van Gucci een goede optie! Voor elke gelegenheid vindt u een passende Gucci-geur. Voor onbezorgde momenten is Gucci Bloom Acqua di Fiori geschikt. Deze geur heeft een vlot karakter en symboliseert eeuwige jeugd. Het populaire Eau de Parfum Gucci Bamboo leunt aan tegen het legendarische Bamboo Bag en is verkrijgbaar in flacons van 30, 50 of 75 millimeter. De Eau de Parfum zorgt voor een extra lading zelfvertrouwen. Heren benadrukken hun romantische kant met behulp van een edele, lichte Gucci Guilty pour Homme. Ontdek hier de iconische Gucci dames- en herengeuren!

Unieke Gucci damesgeuren

Vrouwen zijn vol facetten en dit geldt ook voor de geuren voor dames van Gucci. Zo vindt elke vrouw – jong of ervaren, romantisch of elegant – een Gucci-geur. Ontdek de geurklassiekers van Gucci bij Douglas of leer nieuwe geurcreaties van het merk kennen!

Gucci Bamboo

Na de tweede wereldoorlog ontwierp de oprichter van Gucci in 1947 bij gebrek aan materiaal de 'Bamboo Bag' met de beroemde bamboegreep. De accessoire diende later als inspiratie voor een van de meest betoverende Gucci-geuren. Gucci Bamboo is een eerbetuiging aan de moderne, sterke en toch zachte, zeer vrouwelijke vrouw. De frisse, bloemige samenstelling bestaat uit relatief weinig ingrediënten. Toch is het product ongelooflijk rijk aan facetten. Het is juist deze verfijndheid die Gucci Bamboo zo uniek maakt. De volgende producten van de Bamboo-reeks vindt u in de Douglas online shop en in uw favoriete Douglas store:

  • Gucci Bamboo Eau de Parfum
  • Gucci Bamboo Eau de Toilette
  • Gucci Bamboo Bodylotion

Gucci Bloom

Gucci Bloom hoort bij de nieuwe generatie van damesgeuren van het merk. Het is de eerste geur die onder leiding van de creatieve directeur Alessandro Michele ontstond. Hij viert daarmee de moderne vrouw. Het bloemige karakter van de geur is idyllisch en herinnert aan een bloeiende tuin. Koop deze producten van de Bloom-reeks van Gucci bij Douglas:

  • Gucci Bloom Eau de Parfum (EdP)
  • Gucci Bloom Body Lotion
  • Gucci Bloom Set

Frisse zeewind: Gucci Bloom Acqua di Fiori

De Gucci Bloom Acqua di Fiori EdT is een van de meest recente creaties van het merk. Het vult het jeugdig-frisse origineel aan met een aquatische noot. Meesterparfumeur Alberto Morillas voegde aan de initiële samenstelling daarvoor de noten van groene galbanum en zwarte bessen toe.

Damesgeur Flora by Gucci

Waarom de geur Flora by Gucci geschikt is voor een date in de avond? Het is zijn unieke combinatie van romantische en stijlvolle elegantie.

Gucci Guilty: Pure luxe

De damesgeur Gucci Guilty is verkrijgbaar in een prachtige gouden flacon die pure luxe uitstraalt. Zijn frisse-intensieve geur is een complexe combinatie van nuances van rosé peper, sering, amber en patchouli. De Eau de Toilette vindt u in de Douglas online shop. Gucci Guilty Eau is een lichtere variant. Dit product draagt dankzij zijn zachte, solide, romantische nuances het onmiskenbare 'Guilty'-karakter. Geschikt voor elke dag!

Gucci Guilty Intense

Gucci Guilty Intense is een indrukwekkende Eau de Parfum. Het heeft effect op de persoon tegenover u en op u zelf. Het is een echt statement voor elke femme fatale.

Gucci Guilty Absolute

Een perfect afgestemd geurduo voor u en uw partner? Gucci vervult met Absolute pour Femme en Absolute pour Homme de dromen van elk koppel. Naast Eau de Parfum en Eau de Toilette voor haar en hem bevat de verzorgingsreeks Guilty Absolute nog andere producten: douchegel, lichaamsolie en body lotion.

Gucci Guilty Black

Aan de buitenkant in mysterieus zwart omhuld, zorgt de geur Gucci Guilty Black voor een verleidelijke geurenexplosie. Gucci Guilty Black pour Femme is pure verleiding.

Première EdP van Gucci

Het Eau de Parfum Gucci Première is de geur waarmee u bij een opera of een filmpremière indruk maakt. Glamour, stijlvolle elegantie en absolute présence.

Gucci Rush

Het frivole, sensuele Eau de Toilette Gucci Rush – in vlammend rood – prikkelt uw zintuigen. Niet voor niets is deze geur een van de meest populaire Gucci-geuren voor dames.

Speels en sensueel: Gucci Rush 2

U houdt van de geur van Gucci Rush 1, maar u wenst het nog een beetje speelser? Rush 2 is de lichte, frissere variant van het succesvolle origineel en overtuigt met bloemige nuances uit fresia’s, narcissen, rozen en meiklokjes. Beide geurcreaties zijn in de Douglas online shop verkrijgbaar!

Gucci herengeuren

Bent u niet bang om op te vallen? Bent u een charmante verleider of een zelfzekere charmeur? Al deze eigenschappen benadrukt u met een passende Gucci-herengeur. Misschien ontdekt u bij Douglas uw nieuwe favoriet onder de herengeuren van Gucci; bijvoorbeeld Gucci Guilty pour Homme.

Gucci Guilty Black pour Homme

Gucci Guilty Black pour Homme bevat nuances van koriander, lavendel en sinaasappelbloesem. Zij maken van het Eau de Toilette een verleidelijke samenstelling.

Gucci Guilty pour Homme

Gucci Guilty pour Homme benadrukt uw mannelijkheid en gelijktijdig uw jeugdige kracht. De Gucci-klassieker Guilty Intense pour Homme – en het verbluffend rebelse Eau de Parfum Guilty pour Homme Absolute zorgen voor afwisseling in uw geurenverzameling.

Gucci Made to Measure herengeur

De Gucci-geur Made to Measure pour Homme is als een op maat gemaakt pak. De populaire geur zit als gegoten en benadrukt de gentleman in u. De aromatische geurenmix is tijdloos, elegant en getuigt van een buitengewoon gevoel voor smaak en luxe.

Gucci is pure levenslust

Het is belangrijk om uzelf af en toe te verwennen. Een geur van het luxueuze Gucci is een van de mooiste cadeaus aan u zelf. Dame of heer, tijdloos, klassiek of jong en modern – bij Gucci vindt u uw geur. Bestel het bij Douglas!