Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
DIOR Logo
DIOR

Luxe Christian Dior-lipsticks

Fervent beautyliefhebber is dol op de producten van Dior. En dat is niet voor niets. Ze staan voor luxe, klasse en elegantie - en zijn hier om jouw look een beetje extra ‘spice’ te geven. En ja, dat geldt dus ook voor de Christian Dior-lipsticks. De verpakkingen zijn al net zo prachtig als de kleuren zelf. Ga jij voor dieprood, een subtiele nude of zachtroze? Ontdek de volledige collectie bij Douglas en trakteer jezelf op een Christian Dior-lippenstift!

Dé Dior-lippenstift voor jou

Een van de meest populaire juweeltjes uit de collectie is de Dior Addict-lipstick. Deze glanzende lippenstift zit verstopt in een ultra-couture huls, die je ook nog eens kunt navullen. Dat is tevens niet de enige reden waarom de Dior Addict-lipstick duurzamer is dan andere; hij bestaat verder namelijk voor 90% uit natuurlijke ingrediënten. Ben je benieuwd naar meer? Kijk dan ook eens naar de andere Christian Dior-lippenstiften, zoals Rouge Dior. Nog een tip van ons: als je jouw make-uplook compleet wilt maken, mogen een fijne mascara en een subtiele blush zeker niet ontbreken. Leef je uit!

Dior-lipstick online bestellen

Het fijne is dat je alle Dior-lipsticks online kunt bestellen. Dat geldt trouwens ook voor de andere merken in onze winkel, zoals CHANEL en MAC. Door online te shoppen krijg je meteen van speciale voordelen. Geniet altijd van gratis verzending, retourneren én samples die je thuis kunt uittesten. Wil je de verschillende Dior-lipsticks liever eerst in het echt zien? Kom dan langs in een van onze filialen. Laat je adviseren door onze experts en ga naar huis met een product dat écht bij jou past!