Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
DIOR Logo
DIOR

DIOR - Capture Totale

(14)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Maak kennis met Dior Capture Totale

Creëer de ultieme skincare routine met de gezichtsverzorgingsproducten van Dior Capture Totale. Dior is een expert op het gebied van huidverzorging en heeft verschillende soorten skincare collecties. Een van deze collecties is de Dior Capture Totale-gezichtsverzorgingslijn. Deze gezichtsverzorgingslijn focust zich op het herstellen van de cellen in je huid. De formule van de producten van Dior Capture Totale dragen bij aan een stralend gezicht. Ben jij benieuwd naar de producten van deze collectie? Lees meer over de producten in onze webshop en ontdek welke producten bij jou passen. Voor meer advies over deze gezichtsverzorgingslijn ben je welkom in onze Douglas-winkels. Hier staan onze beauty experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Dior Capture Totale crèmes, serums, foundations en meer

De gezichtsverzorgingslijn Dior Capture Totale bestaat uit een brede reeks producten. Producten die jouw gezicht reinigen, verzorgen maar ook opmaken. Gezichtsreinigers, gezichtscrèmes, bodylotions, serums, make-up en meer. De producten van Dior Capture Totale zijn verkrijgbaar in diverse groottes, zoals 30 ml, 50 ml, 60 ml en 100 ml. Welk artikel van deze collectie bij jou past, is afhankelijk van jouw wensen. Wanneer je op zoek bent naar een middeltje waarmee je jouw gezicht kunt reinigen én verzorgen tegelijkertijd dan raden we de Dior Capture Totale Gentle Cleanser. Het is een zachte reiniger die jouw huid zacht schoonmaakt. Heb jij vaak last van donkere kringen onder je ogen? Dan kunnen ze wel even een boost gebruiken. Met de Dior Capture Totale oogcrème of Eye Serum geef je de huid onder je ogen deze boost. Wanneer je juist op zoek bent naar make-up om onzuiverheden te verbergen, biedt de Dior Capture Totale foundation een goede uitweg. Verder zijn er ook andere Dior Capture Totale serums die gericht bepaalde problemen op de huid tegengaan: droogheid of oneffenheden bijvoorbeeld.?

De juiste skincare routine met Dior Capture Totale

Er zijn ontzettend veel gezichtsverzorgingsproducten, maar in welke volgorde gebruik je ze eigenlijk? Om te zorgen dat jij het meeste haalt uit jouw skincare routine, vertellen wij je hier meer over de juiste volgorde voor je skincare routine. Reinigen: de eerste stap in je skincare routine is het reinigen van je gezicht. Of je nu net opstaat uit bed of juist na een lange dag met make-up op je gezicht, je reinigt je gezicht altijd voordat je andere producten aanbrengt. Toner: na het reinigen van je gezichts met bijvoorbeeld een reinigingsschuim of andere cleansers, maak je je gezicht nog extra schoon met een toner. Serums: na het volledig schoonmaken van je gezicht, kun je de gewenste serums op je gezicht aanbrengen, zoals de Dior Capture Totale super potent serum. Laat het serum goed intrekken, voordat je doorgaat naar de volgende stap. Gezichtscrèmes aanbrengen: de volgende stap in een correcte skincare routine is het aanbrengen van een gezichtscrème. In de ochtend gebruik je bijvoorbeeld de Dior Capture Totale dagcrème en in de avond juist de Dior Capture Totale nachtcrème. SFP aanbrengen: deze stap geldt voor overdag, omdat je voordat je gaat slapen dit niet nodig hebt.

De producten van Dior Capture Totale kopen bij Douglas

Wil jij de een producten of juist een hele set aan producten van Dior Capture Totale kopen? Dat doe je natuurlijk bij Douglas. Je geniet namelijk van vele voordelen en leuke extra’s wanneer je (online) winkelt bij Douglas. Plaats een online bestelling en profiteer van gratis verzenden & retour, twee gratis samples en een razendsnelle verzending. Wist je ook dat je zowel online als in onze winkels kunt sparen voor punten, waarmee je fijne kortingen kunt krijgen? Dit doe je met de Beauty Card! Zodra je genoeg punten hebt, kun je deze inwisselen voor korting op je volgende aankoop. Verder ontvang je als Beauty Card Member persoonlijk beauty advies én een leuke verrassing wanneer je jarig bent. ?