Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Jouw persoonlijke beautywereld

Met het Mijn Douglas-programma wordt winkelen bij Douglas nog leuker dan je al gewend bent! Als Mijn Douglas-member spaar je met jouw digitale Beauty Card waardevolle Beauty Points die je eenvoudig kunt inwisselen voor aantrekkelijke korting op jouw aankoop. Daarnaast wachten er nog vele andere exclusieve voordelen op je. Ontdek ze nu!

Mijn Douglas-membervoordelen

BEAUTY POINTS SPAREN & INWISSELEN

Spaar bij iedere aankoop, wissel ze eenvoudig in en profiteer van mooie kortingen.

VERJAARDAGSCADEAU

Vul jouw beautyprofiel aan met je geboortedatum en ontvang elk jaar een cadeau op jouw verjaardag!*

BEAUTY CARD-AANBIEDINGEN

Exclusieve deals, cadeaus en speciale kortingen voor jou als member.

Beauty Points

SPAREN
Bij elke aankoop op douglas.nl, in de Douglas-app of in één van onze stores spaar je Beauty Points. Voor iedere uitgegeven € 1,- spaar je al 5 Beauty Points.

INWISSELEN
Gespaarde Beauty Points zijn online op douglas.nl of de Douglas-app gemakkelijk in te leveren op de winkelmandpagina. Jouw Beauty Points in de store inwisselen? Laat dan je Beauty Card bij het afrekenen scannen.

PROFITEREN
Na inwisseling van je Beauty Points profiteer je van mooie kortingen op jouw aankoop!

TIP!

Beoordeel je favoriete producten na je aankoop en ontvang 25 Beauty Points** als dank voor je review. Log in bij Mijn Douglas en ga naar de productpagina van het product dat je wil reviewen, onderaan de pagina kun je een review achter laten.

GRATIS

Douglas Beauty Card

Laat gratis in één van onze stores een persoonlijke Beauty Card aanmaken of maak zelf snel en gemakkelijk een digitale Beauty Card in de Douglas-app!

Image alt text

Download de Douglas-app

GENIET ALTIJD EN OVERAL VAN MEMBERVOORDELEN

• Jouw Beauty Card & Beauty Points altijd bij de hand
Orderinformatie snel en gemakkelijk te vinden
• Altijd een 3e gratis sample*** bij jouw app-bestelling
• Als eerste op de hoogte van exclusieve acties, cadeaus en livestreams via pushberichten
• Make-up virtueel uitproberen met de Beauty Mirror

DOWNLOAD DE APP
*

 *Je ontvang het verjaardagscadeau enkel als je geboortedatum bij ons bekend is en na toestemming voor het ontvangen van de newsletter. Fouten en/of prijswijzigingen voorbehouden.

**

**Exclusief voor Mijn Douglas-members. Alleen geldig op douglas.nl of in de Douglas-app. De Beauty Points worden automatisch gecrediteerd na moderatie en publicatie van je beoordeling. Je ontvangt Beauty Points voor maximaal 5 reviews per dag en 10 reviews per maand.

***

***3e gratis sample is beschikbaar bij een minimale bestelwaarde vanaf € 10,-. Niet beschikbaar voor bestellingen die volledig door Douglas-partners worden geleverd. Alléén geldig in de Douglas-app.