Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
Clinique

Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.

GETEST OP ALLERGIEËN. 100% PARFUMVRIJ.

In 1968 ontstond Clinique als het eerste merk ter wereld dat ontwikkeld werd door dermatologen. Het is altijd de missie van Clinique geweest om de meest kwalitatieve en doeltreffende producten aan te bieden voor elk huidtype en elke huidtint. Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie. Getest op allergieën. 100% parfumvrij.

Ontdek de iconen van Clinique

SHOP DE BESTSELLERS

FOCUS OP HYDRATATIE

Moisture Surge™ 100H Hydrator

Deze verfrissende olievrije gel-crème dringt diep in de huid door en hydrateert honderd uur lang.

Ontdek nu

FOCUS OP WIMPERS

High Impact™ High-Fi

Clinique’s mascara's creëren meer volume met een intense kleur. Geschikt voor gevoelige ogen.

Ontdek nu

FOCUS OP LIPPEN

Black Honey

Deze populaire lipstick hydrateert en geeft een natuurlijke, unieke kleur. Geschikt voor iedereen.

Ontdek nu

FOCUS OP HUIDVEROUDERING

Smart™ Wrinkle Correcting Serum

Wees rimpels te slim af met dit klinisch, doelgericht anti-aging serum.

Ontdek nu

FOCUS OP TEINT

Even Better™ Serum Foundation

De voordelen van 3 serums in één foundation die de natuurlijke huid nog mooier maakt.

Ontdek nu

FOCUS OP MAKE-UP VERWIJDEREN

Take The Day Off™ Cleansing Balm

Verwijder snel hardnekkige make-up en zonnebrandcrème met deze zijdezachte balsemformule. 

Ontdek nu

FOCUS OP OOGVERZORGING

All About Eyes™

Deze hydraterende gel-crème vermindert de zichtbaarheid van wallen en donkere kringen onder de ogen.

Ontdek nu

FOCUS OP EXFOLIËREN

All About Clean™ Liquid Facial Soap

Reinig je huid met deze door dermatologen ontwikkelde zeep. Beschikbaar in 3 huidtypeformules.

Ontdek nu

FOCUS OP ONZUIVERHEDEN

Anti-Blemish™ Solutions

Verminder puistjes en voorkom nieuwe onzuiverheden dankzij deze effectieve formule verrijkt met salicylzuur. 

Ontdek nu

Hoe verzorg je jouw huid

SHOP PER HUIDBEHOEFTE

MOISTURE SURGE™

Intense hydratatie

Geef jouw huid een onmiddellijke boost van verfrissende hydratatie. Voor een veerkrachtigere huid- wat je ook doet.

Ontdek nu

SMART™

Lijntjes & Rimpels

Geconcentreerde formules voor krachtige resultaten. De Clinique Smart™ lijn vermindert zichtbaar tekenen van veroudering.

Ontdek nu

EVEN BETTER™

Ongelijkmatige teint

Doeltreffende formules om de zichtbaarheid van pigmentvlekken en acne littekens te verminderen. 

Ontdek nu

ANTI-BLEMISH SOLUTIONS™

Onzuiverheden

Ga voor een gave huid. Behandel en voorkom onzuiverheden met de Anti-Blemish Solutions™ routine: reinigen, exfoliëren en hydrateren.

Ontdek nu

CLINIQUE FOR MEN

Scheren & hydratatie

Gespecialiseerde huidverzorging en gerichte formules om je er gezond uit te laten zien. 

Ontdek nu

SUPERDEFENSE

Doffe en gevoelige huid

Verzorging voor de gevoelige, vermoeide huid en langdurige tekenen van veroudering.

Ontdek nu

Clinique

(211)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Ontdek Clinique bij DOUGLAS

Al in 1968 werd Clinique in New York gelanceerd, als 's werelds eerste cosmeticamerk dat door dermatologen werd getest en goedgekeurd. Sindsdien heeft het merk een groot aantal Clinique producten ontwikkeld die aan deze filosofie voldoen en dus zeer huidvriendelijk zijn. Het merk biedt een ruime collectie aan verzorgings- en make-up producten die speciaal zijn ontworpen om aan de wensen van individuele huidbehoeften te voldoen. Make-up van Clinique is van hoge kwaliteit, zorgt voor een prachtige uitstraling en is ook nog eens verzorgend en beschermend voor de huid. Ontdek jouw favoriete Clinique producten in de online shop van Douglas.

Clinique make-up - Vrij van parfum

De producten van Clinique staan bekend om de zorgvuldig gekozen ingrediënten en zijn vrij van geurstoffen. Deze stoffen zijn namelijk vaak de oorzaak van huidirritatie, die door allergieën worden veroorzaakt. Om irritaties te voorkomen, gebruikt het merk uitsluitend betrouwbare ingrediënten zonder parfum en die door dermatologen zijn getest. Dit maakt Clinique make-up zeer geschikt voor de gevoelige huid. Het make-up assortiment is ontworpen om de poriën te laten ademen. Clinique helpt je om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en laat je huid stralen.

Verzorging in drie fasen met Clinique huidverzorging

De dermatoloog dr. Orentreich ontwikkelde in het jaar van de oprichting een eenvoudig verzorgingsritueel voor Clinique. Hij geloofde dat iedereen een geweldige huid kan krijgen door slechts drie producten te gebruiken die zijn aangepast aan je huidtype. Deze dienen twee keer per dag aangebracht te worden. Een gezichtsreiniger, een scrub en een verhelderende lotion zou alles zijn wat nodig is. De huid wordt op deze manier niet geïrriteerd door een te veel aan producten en zal aan de routine van Clinique huidverzorging wennen. Met een heldere en stralende huid als resultaat.

Reinig je normale tot droge huid bijvoorbeeld met de Liquid Facial Soap Mild. Vervolgens gebruik je een scrub die de huid verheldert met salicylzuur. Breng tot slot de Dramatically Different Moisturizing Lotion aan, deze crème van Clinique herstelt de vochtbalans van de huid en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. De Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator is bijzonder geschikt voor een gestreste en gevoelige huid. Dit product heeft een lichte geltextuur en kan worden gebruikt als dagverzorging of als een intensief vochtinbrengend masker. Een gecombineerde huid kan het beste worden verzorgd met de Clinique Superdefense of Superdefense Night gezichtscrème. Deze Clinique nachtcrème kan diep in de huid doordringen terwijl je slaapt, zodat alle effectieve ingrediënten de optimale kans krijgen om je huid te verzorgen. Bovendien bevatten de nachtcrèmes van Clinique ook anti-aging ingrediënten die de tekenen van veroudering tegengaan.

Bestel Clinique online bij DOUGLAS

Clinique producten zijn ideaal voor beauty-lovers die nog niet goed weten waar ze moeten beginnen met het ontdekken van de wereld van make-up- en verzorgingsproducten. Of juist voor beauty-experts die zich kunnen vinden in de ‘less is more’ filosofie van het merk. De effectieve en betrouwbare ingrediënten zorgen ervoor dat je altijd een product vindt dat bij jouw huidtype past, zonder je zorgen te maken over irritaties of andere negatieve huidreacties. Bestel je favoriete producten in een praktische set of verwen iemand anders met een heerlijk Clinique parfum. Door Clinique bij Douglas te bestellen geniet je altijd van gratis bezorging en retournering. Bovendien kan je bij elke bestelling uit heerlijke testertjes kiezen om nog meer prachtige producten uit het Douglas-assortiment te ontdekken!