Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Benefit Cosmetics

LAUGHTER IS THE BEST COSMETIC

San Francisco, 1976. Tweeling Jean & Jane Ford hebben Benefit Cosmetics opgericht met als doel een glimlach op het gezicht van mensen te toveren. Hun filosofie? Lachen is de beste cosmetica! Hun idee? Instant Beauty Solutions: snelle en gemakkelijke make-up die je klaarstoomt!
Be boss, be babe en alles daartussenin!

Benefit musthaves

De mooiste highlights

ONTDEK BENEFIT

BROWS, BABY!

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn ons ding, al sinds 1976. Het maakt niet uit wie je bent, welke wenkbrauwen je hebt of welke wenkbrauwen je zou willen: wij hebben alles om jouw wenkbrauwen een beetje liefde te geven!

Ontdek nu

WINK, WINK!

Mascara

Of je nou een mascara zoekt voor krul, separatie, extreme lengte of grootse volume: de Benefit Mascara's hebben dé oplossing voor jou!

Ontdek nu

MEER VOOR PORIËN!

The Porefessional

Doe meer voor je poriën met The Porefessional Pore Care producten en creeër een perfecte basis voor je make-up met The POREfessional primers.

Ontdek nu

HOOLA-LA!

Blush, bronzer & highlighter

Duik in het universum van Benefit's WANDERful World Collection! Of het nu gaat om een glanzende highlighter, bronzer of gepigmenteerde blush - elke Box 'O Powder opent een fantastische wereld voor je!

Ontdek nu

READY, SET, GO!

Paletten & sets

Shop sets en paletten met al je Benefit-faves met veel voordeel!

Ontdek nu

TRAVELBUDDIES!

Mini's

Shop je favoriete benefit producten nu ook in mini formaat. Perfect voor mee op reis of in je handtas!

Ontdek nu

KISS, KISS!

Lippen

Onze lip- en cheektints zijn perfect voor elke dag. Creëer kissable lips met onze California Kissin' balms!

Ontdek nu

LOVE LINES!

Eyeliner

Van extreme precisie tot dramatische looks. Van een subtiele bruine eyeliner tot een extreme look. De Benefit eyeliners kunnen het allemaal!

Ontdek nu

COVER UP!

Concealer & foundation

Heldere onderogen & cakeless volledige dekking. Combineer de Boi-ing Bright On Concealer met Boi-ing Cakeless Concealer, nu in 30 kleuren! Bekijk de Hello Happy Foundation in liquid en poedervorm.

Ontdek nu

Benefit

(96)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Benefit-make-up koop je bij DOUGLAS

Het merk Benefit Cosmetics staat over de hele wereld bekend om hun unieke en prachtige cosmetica. De populaire producten brengen plezier en glamour in ieders dagelijkse beautyroutine en laten je werkelijk stralen! Het wereldwijde succes van het merk begon in 1976. Het geheim? Geavanceerde innovatieve texturen in combinatie met unieke verpakkingen en humoristische productnamen. Laat jezelf verrassen door de bijzondere producten en breng fun aan in jouw make-uptasje met Benefit-make-up!

Benefit Cosmetics Nederland: make-up om verliefd op te worden

Van Hollywood-sterren tot make-upartiesten en topmodellen: Beauty professionals houden van de unieke Benefit-make-up. In het kleurrijke assortiment van het merk vind je werkelijk waar alles wat het beauty-hart begeert. Of je nu op zoek bent naar Benefit-make-up producten voor je wenkbrauwen, lippen, of foundation, er is voor ieder wat wils. Daarnaast verschijnen er regelmatig nieuwe artikelen en limited editions van het merk. Houd de Douglas Online Shop goed in de gaten om Benefits Cosmetics online te kopen of breng een bezoek aan jouw dichtstbijzijnde store!

Benefit-make-up: brows en ogen

Oogschaduw, oogpotlood of mascara: dankzij de producten van Benefit Cosmetics straal je vanaf nu elke dag! Zo creëer je met de populaire They’re Real Mascara extreem lange en volumineuze wimpers en zorg je met de Bad Gal Eyeliner voor een perfecte oogopslag. Ook voor het in vorm brengen van je wenkbrauwen heeft Benefit-make-up de perfecte oplossing. Met de wenkbrauwpotloden, -gels en -poeders van de Benefit Brow Bar-lijn worden zelfs de moeilijkste haartjes in model gebracht en gedefinieerd.

Benefit-make-up voor het gezicht

Van poeder tot foundations en van bronzers tot blushes, de make-up van Benefit Cosmetics laat je de hele dag door stralen met een wow-effect. Met een primer creëer je de perfecte basis voor een egale make-up look, terwijl je met de Benefit concealer donkere kringen onder je ogen camoufleert. Om je look helemaal compleet te maken benadruk je met een van de hoogwaardige Benefit highlighters op subtiele wijze de contouren van je gezicht.

Make-up van Benefit Cosmetics voor de lippen

Lippen om te zoenen? Niets makkelijker dan dat! Of het nu lipgloss, lipstick of lippenbalsem is: Benefit-make-up biedt een schat aan producten die langdurige verzorging en een mooie tint aan je lippen geven. Ideaal voor een elegante look zijn de vloeibare tinten, die alleen een vleugje natuurlijk ogende kleur afgeven. Voor een expressieve of dramatische look breng je Benefit lipgloss of lipstick aan, beschikbaar in diverse tinten.

Ook verzorgende Benefit Cosmetics online verkrijgbaar bij DOUGLAS

Bij Benefit vind je niet alleen decoratieve cosmetica, maar ook verzorgingsproducten. Omdat het merk weet dat een goed verzorgde huid de basis vormt voor elke succesvolle make-up look. Zo versterkt de It's Potent Eye Cream de gevoelige huid onder uw ogen en wordt jouw huid perfect gevoed dankzij de Total Moisture Facial Cream. Ook in het assortiment en onmisbaar voor jouw beautyroutine: zachte make-up removers, die zelfs waterproof mascara moeiteloos verwijderen.

Benefit Cosmetics online kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Ontdek de handige sets van Benefit Cosmetics Nederland in de Douglas Online Shop. Deze praktische verpakkingen combineren verschillende Benefit-bestsellers in één set. De Bigger & Bolder Brows Set bevat één fullsize Ka-Brow!, een gekleurde gelcrème, één mini 24H Brow Setter-wenkbrauwfixeergel en één mini High Brow-highlight potlood- voor prachtige wow-brows! Benefit biedt de juiste oplossing voor elke schoonheidsbehoefte. Dus wacht niet langer en ontdek nu jouw eigen Benefit-make-up must-have bij Douglas!