Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Eau de parfum

Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.1098847
GeurnootBloemig, Houtachtig
BasisnootTuberoos
Ik ben refillableNee
Kenmerkenduurzame verpakking
ToepassingsgebiedDecolleté, Handen
Travel SizeJa
CadeautipKerstmis

Kenzo - Flower Ikebana by Kenzo

FLOWER IKEBANA BY KENZO is een eerbetoon aan Kenzo Takada's liefde voor bloemen en levenskunst. Een Eau de Parfum voor vrouwen op het kruispunt van twee esthetica: bloemencompositie en geurcreatie. Parfumeur Alexandra Monet en meesterparfumeur Alberto Morillas hebben samen dit nieuwe geurige hoofdstuk van Flower geschreven.

Deze houtachtige bloemengeur voor vrouwen, FLOWER IKEBANA, heeft de vorm van een Ikebana, de Japanse bloemenkunst, waarvan het evenwicht is gebaseerd op drie noten: Sobacha-thee met geroosterde accenten, de delicate Sakura-bloem versterkt met tuberoos absolue uit India en de kostbare warmte van sandelhoutessence uit Australië. Uitzonderlijke grondstoffen voor een Eau de Parfum dat voor 90% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong*.

De verpakking is geïnspireerd op de Japanse kakemono** en op deze nieuwe flacon rijst de meest Japanse bloem, de Sakura, langs het glas. Voor het eerst innoveert KENZO Parfums met een kostbare glazen dop, recyclebaar***. Ons parfum komt voort uit een eco-verantwoordelijke aanpak: het wordt volledig in Frankrijk gemaakt, het glas is gemaakt van 15% gerecycled materiaal****, het papier van het doosje komt uit FSC-gecertificeerde bossen en de drukinkten zijn van biologische oorsprong.

* Waarde berekend op basis van ISO 16128-1 en ISO 16128-2.
** Kakemono: een schilderij of kalligrafie bedoeld om aan de muur te hangen.
*** Selectieve inzameling voor eventuele recycling in Frankrijk. Afhankelijk van lokale sorteervoorschriften en de beschikbaarheid van inzamelingsfaciliteiten voor andere landen.
**** Post-Consumer recycled volgens 14021.
75 ml


FLOWER IKEBANA BY KENZO

JAPANSE BLOEMENKUNST IN EEN FLACON

KENZO Parfums opent een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis met FLOWER IKEBANA BY KENZO, een nieuw Eau de Parfum geïnspireerd op de Japanse bloemenkunst.

FLOWER IKEBANA BY KENZO

DE NIEUWE BLOEMIGE HOUTACHTIGE GEUR

Het nieuwe Eau de Parfum onthult zijn drie karakteristieke noten: Sobacha-thee met geroosterde accenten, delicate Sakura-bloesem versterkt door Indiase tuberoos en de kostbare warmte van Australisch sandelhout.

OMDOOS: INSPIRATIE JAPANSE KAKEMONO

Recyclebaar glazen dop