Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Autotwist
Krultang

1 pieces
Adviesprijs€ 95,00
€ 79,95
Je bespaart 15%
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.308323
Wil je gratis een oud elektrisch of elektronisch apparaat recyclen? Lees dan hier hoe dat werkt!

Automatische krultang

Droom je van schitterende krullen of prachtig golvend haar, maar heb je geen tijd om je haren te krullen? Daar hebben wij een oplossing voor! Onze Silk’n AutoTwist is een professionele en automatische krultang, waarmee je in een oogwenk perfecte krullen of golven maakt.

  • Krult snel en automatisch zonder pluizen of beschadiging
  • De 3D Smart Curling-technologie gebruikt autorotatie, toermalijn en ionen en beschermt en voedt het haar
  • Langdurig resultaat voor alle haartypes
  • Keramische staaf van 25 mm met toermalijncoating en cool tip
  • 4 temperatuurinstellingen van 150 tot 210 °C

Je haren krullen was nog nooit zo eenvoudig!

Je haren krullen met een standaard krultang kan een flinke uitdaging zijn. Daarom heeft Silk'n de Silk’n AutoTwist ontwikkeld: een automatische krultang waarmee je in een handomdraai prachtige krullen creëert! Dankzij de 3D Smart Curling-technologie worden je haarlokken automatisch rond de keramische staaf met toermalijncoating gedraaid zonder deze te laten pluizen of het te beschadigen.

Automatische krultang met 3D Smart Curling-technologie

Met de 3D Smart Curling-technologie heb je nooit meer last van een bad hair day! Deze unieke technologie helpt bij het vormen van de krullen, beschermt het haar en voegt er vocht en glans aan toe, voor een langdurig resultaat voor alle haartypes

De technologie gebruikt autorotatie, toermalijn en ionen, zodat je in een handomdraai de perfecte krul creëert. De autorotatiefunctie zorgt ervoor dat je haar automatisch in de krulkamer wordt gedraaid. Het haar wordt vervolgens vanuit alle kanten geleidelijk verwarmd voor een perfecte bos krullen of prachtig golvend haar. De ultragladde staaf met toermalijncoating voorkomt dat je haar vastraakt, in de knoop komt of beschadigd raakt door de hitte. De ionentechnologie voorkomt statisch haar door negatieve ionen af te geven, zodat zelfs het meest droge of beschadigde haar pluisvrij blijft en een zijdeachtige glans krijgt. Tot slot worden de natuurlijke oliën in je haar beschermd door het vocht vast te houden en de haarzakjes te sluiten bij contact. Zo creëer je dus eenvoudig een pluisvrije, glanzende bos krullen! 

De ultieme krulervaring – Uw haren krullen was nog nooit zo eenvoudig!

De Silk’n AutoTwist automatische krultang is voorzien van diverse gebruiksvriendelijke functies. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit 4 verschillende temperatuurinstellingen van 150 tot 210 oC, zodat je altijd de juiste temperatuur voor je haartype gebruikt, of je haar nu dun of dik is. De automatische krultang kan in 90 seconden een temperatuur van 150 oC en in 4-5 minuten een temperatuur van 210 oC bereiken. Daarnaast biedt de automatische krultang 2 krulrichtingen - links of rechts - om je haar naar binnen of naar buiten te krullen voor een oude glamoureuze Hollywoodlook of juist een relaxte strandlook. De curl ready timer waarschuwt je daarnaast wanneer de krul klaar is.

Veiligheid voorop

De Silk’n AutoTwist is voorzien van diverse veiligheidsfuncties. Je kan er dus op vertrouwen dat je haar niet klit of verbrandt. Door het open ontwerp heb je continu de controle tijdens het stylen van je haar. De ultragladde staaf met toermalijncoating garandeert daarnaast dat je haar soepel om de staaf draait. Bovendien kan je haar dankzij de curl ready timer nooit verbranden.

De slimme warmte-isolerende functie biedt extra veiligheid. De dubbelwandige behuizing zorgt ervoor dat de krulkamer de ideale temperatuur heeft en biedt extra bescherming. De behuizing blijft bovendien koel, zodat je jezelf tijdens het gebruik niet kunt verbranden. Hetzelfde geldt voor de cool tip op de staaf, waaraan je de krultang kunt vasthouden tijdens het in model brengen van je haar.

Tot slot zorgt de Automatic Shut Off functie ervoor dat de krultang na 30 minuten automatisch wordt uitgeschakeld om de veiligheid van het apparaat en de gebruiker te waarborgen.

1 pieces