Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Motion
Ontharingstool

1 pieces
€ 260,00
Online op voorraadGratis verzending
Art-Nr.308254
Wil je gratis een oud elektrisch of elektronisch apparaat recyclen? Lees dan hier hoe dat werkt!

Moeiteloze & ergonomische permanente haarvermindering

Langdurig ontharen voor een blijvend gladde huid, zoals een IPL-behandeling in een salon? Ontdek Silk’n Motion! De lichtflitsen die uit dit apparaat komen, rekenen in een mum van tijd af met haartjes op het lichaam en gezicht. Het automatisch lichtflitssysteem en ergonomisch design maken het gebruik ervan ook nog eens extra gemakkelijk. Zo kun je er snel mee ontharen, zodat je eerder kunt genieten van een zijdezachte, gladde huid. 

  • Langdurige ontharing voor lichaam en gezicht met HPLTM
  • Tot 92% haarvermindering na een complete behandeltermijn*
  • Touch&Glide technologie: (sneller ontharen dankzij) automatisch lichtflitssysteem
  • Met 350.000 lichtflitsen en 3 veiligheidssensoren
  • Auto Energy Adjust System: superieure veiligheid voor de donkerdere huidskleuren

HPL™  technologie: klinisch bewezen en gepatenteerd
Miljoenen mensen wereldwijd maken gebruik van IPL-technologie om haargroei langdurig te verwijderen, voornamelijk in schoonheidssalons. Silk’n was het eerste merk die op lichtgebaseerde ontharing voor thuis mogelijk heeft gemaakt met de gepatenteerde HPL™ (Home Pulsed Light) technologie. Onze technologie is klinisch bewezen en wordt door vooraanstaande dermatologen aanbevolen als veilig, gemakkelijk en effectief. De behandelingen zijn eenvoudig toe te passen en resulteren in 92.3%* haarvermindering na 6 behandelingen om de twee weken.

* Klik hier voor meer informatie over de klinische test (2015) uitgevoerd door het Tennessee Clinical Research Center (Nashville, VS)

Automatisch lichtflitssysteem voor sneller ontharen
Ontharen gaat met dit ergonomisch ontharingsapparaat supersnel en automatisch dankzij de gepatenteerde Touch&Glide technologie. Motion beschikt namelijk maar over één knop om het apparaat mee aan- en uit te schakelen of te wisselen tussen de 5 energiestanden. U hoeft dus voortaan geen pulsknop meer in te drukken om een lichtflits af te geven.

Het Motion ontharingsapparaat heeft als enige 3 sensoren voor Huidskleur, Aanraking en Beweging voor veilig gebruik. Het apparaat leest je huidskleur (Huidskleursensor) om te bepalen of je huidskleur geschikt is voor behandeling met de gekozen energiestand. Raak je huid aan met het apparaat (Aanrakingssensor), flits automatisch en zodra je het apparaat niet meer over je huid beweegt, zal het apparaat automatisch stoppen met flitsen (Bewegingssensor). Dit ontharingsapparaat bevat bovendien 350.000 lichtflitsen en een multi-use behandeloppervlak van 3 cm² om lichaam en gezicht moeiteloos te ontharen.

Nieuw: Auto Energy Adjust System voor superieure veiligheid
Met Silk’n Motion kunnen mensen met een donkerdere huidskleur ook gebruikmaken van lichtflitsontharing. Het compleet nieuwe Auto Energy Adjust System in combinatie met de slimme Huidskleursensor zorgt ervoor dat het energieniveau van het apparaat automatisch verlaagd wordt naar energiestand 2 - een stand die voor alle huidskleuren veilig is -  wanneer de huidskleur té donker is.

Gratis App voor smartphone/tablet
Met de gratis Silk’n App is het mogelijk om je persoonlijke behandelprogramma op te stellen. Zo bevat de App een kalenderfunctie om je behandelingen in bij te houden. Het geeft zelfs automatisch aan wanneer het weer tijd is voor je volgende sessie. Download nu gratis via de Apple Store of Google Play Store. 

1 pieces